Peste 70 de karateka la Cupa Zalaului

Magazin Salajean 19 octombrie 2011 0

Peste 70 de karateka la Cupa Zalaului

Cea de-a IX-a editie a Cupei Zalaului la karate modern s-a desfasurat duminica, in sala de sport a Scolii Gimnaziale Iuliu Maniu din Zalau, fiind organizata de Clubul Sportiv Omega Simleu Silvaniei, cu sprijinul Clubului Sportiv Dani-San Zalau si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Salaj.

Au participat peste 70 de sportivi de la cluburi din judetele Maramures, Satu Mare, Bihor si Salaj, care s-au intrecut in probe de kumite individual.

In deschidere, sportivii de la CS Dani-San Zalau au sustinut un scurt moment demonstrativ, care a incantat publicul spectator, dar si pe sportivii si antrenorii veniti din alte judete.

Judetul nostru a fost reprezentat de o delegatie destul de numeroasa, formata din 32 de sportivi de la Cercul de karate al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei, CS Dani-San Zalau si CS Omega Simleu Silvaniei, care mai are sectii in Jibou si Sarmasag. Sportivii au avut o evolutie buna, obtinand opt locuri I, opt locuri II si 21 de locuri III.

O evolutie deosebita au avut urmatorii sportivi: Giulia Gurzau, Maria Fodorean, Daria Crisan, Paula Radu, Laura Remes, Maria Gradinaru, Anamaria Mandru, Carla Ciobanu – la fete; Diego Rucareanu, Ionut Pap, Ianis Ghiorma, Cosmin Peter, Mark Vicsi, Darius Sichet, Raul Remes si Alexandru Ghiurutan – la baieti.

Competitia s-a desfasurat intr-o atmosfera de fair-play pana la final, organizatorii oferindu-le castigatorilor trofee, medalii si diplome in cadrul festivitatii de premiere.

Presedintele CS Omega Simleu Silvaniei, Gheorghe Pop, a tinut sa-i felicite la final pe toti sportivii particianti si sa le multumeasca celor care au contribuit la buna organizare a competitiei.

La finalul acestei saptamani este programat la Focsani Campionatul National de karate, rezervat copiilor si tineretului, la care vor fi prezenti si sportivi de la CS Omega Simleu Silvaniei si CS Dani-San Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »