Peste 60.000 de lei pentru cei mai buni sportivi şi antrenori ai judeţului

După ce, în 2016 au alocat aproximativ 44.000 de lei pentru cei mai buni sportivi şi antrenori ai judeţului, autorităţile locale au promis în acest an o sumă mai mare pentru evenimentul intitulat „Laureaţii anului sportiv 2017 în judeţul Sălaj”. Primăria a promis în acest an peste 50.000 de lei, bani cu care vor fi premiaţi cei mai buni sportivi şi antrenori ai judeţului.
Evenimentul este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj care a alcătuit, la fel ca în ultimii trei ani, trei clasamente, unul pentru sporturile olimpice, altul pentru cele neolimpice, iar al treilea pentru sporturile de echipă.
Atleta Paula Todoran a fost desemnată şi în acest an sportiva anului în clasamentul „olimpicilor”, iar la „neolimpici”, sportiva anului în Sălaj a fost desemnată Iulia Cliţan, reprezentanta Clubului Sportiv Terra Kid Zalău.
În clasamentul sporturilor de echipă, Volei Municipal Zalău ocupă şi în acest an prima poziţie, echipa antrenată de Marian Constantin devenind campioana României în vara acestui an.
Ministerul Tineretului şi Sportului a alocat şi în acest an Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj suma 10.000 de lei pentru organizarea evenimentului şi pentru premierea sportivilor şi antrenorilor.
„Laureaţii anului sportiv 2017 în judeţul Sălaj” este programat marţi după-amiaza, începând cu ora 16, în sala de spectacole a clădirii Transilvania. În cadrul evenimentului va avea loc şi festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi şi antrenori de la Clubul Sportiv Municipal Zalău.

Leave a Comment