Peste 350 de copii şi juniori s-au întrecut la Cupa “FC Zalău”

Magazin Salajean 31 mai 2011 0

Peste 350 de copii şi juniori s-au întrecut la Cupa “FC Zalău”

Cupa FC Zalău ajunsă în acest an la ediţia a III-a, a fost organizată la finele săptămânii trecute, la patru categorii de vârstă: 1996, 1997 – 1998, 1999 – 2000 şi 2001 – 2002. Peste 350 de copii şi juniori de la 11 cluburi au fost prezenţi la această ediţie. Au fost prezente echipele: CFR Timişoara, Sportul Şimleu, CS Barcău Nuşfalău, Junior Satu Mare, LPS Bistriţa, Viitorul Zalău, LPS Satu Mare, Gloria Bistriţa, Olimpia Satu Mare, CFR Cluj şi bineînţeles echipa organizatoare, FC Zalău.

Categoria 1996 a fost câştigată de LPS Satu Mare, FC Zalău şi Viitorul Zalău ocupând ultimele locuri, fără nicio victorie. CS Barcău Nuşfalău s-a clasat pe poziţia a III-a, învingând cu 1 – 0 FC Zalău şi 3 – 0 Viitorul. Titlu de golgeter i-a revenit lui Alexandru Nicoară, iar cel mai bun portar a fost desemnat Daniel Pop, ambii de la LPS Satu Mare.

Tot o echipă din Satu Mare, Junior, a câştigat categoria 1997. FC Zalău s-a clasat pe poziţia a III-a la această grupă, fiind urmată în clasament de CS Barcău Nuşfalău şi Sportul Şimleu. Premiile individuale au fost acordate lui Sebastian Morar, de la Junior Satu Mare, fiind cel mai bun portar, iar titlul de golgeter i-a revenit jucătorului de la FC Zalău, Cristian Pojar.

CFR Cluj a ocupat primul loc la categoria 1999 – 2000, cel mai bun portar fiind tot de la formaţia feroviară, Dorin Fărcaş. Titlul de golgeter i-a revenit unui jucător de la Gloria Bistriţa, Denis Hordoan.

La cea mai mică categorie, 2001 – 2002, câştigătoare a fost Gloria Bistriţa, iar titlul de golgeter a fost câştigat de doi jucători: Szakocs Apor, de la Olimpia Satu Mare şi Cristian Maghiar, de la Viitorul Zalău. Pe lângă cele două firme, Nazareth Motors şi Nazareth Impex, la buna organizare a competiţiei au mai contribuit: Primăria Zalău, Bergenbier, reprezentată la nivel de Sălaj de Doru Dîrjan, Unitatea Militară din Zalău şi Primăria Şimleu Silvaniei, cărora preşedintele Ioan Morar a ţinut să le mulţumească pe această cale. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a acestui turneu. Consider că a fost un turneu reuşit, iar echipele participante au fost mulţumite la final, a afirmat preşedintele de la FC Zalău.

Câştigătorii au primit la final cupe, diplome şi plachete, iar firma Bergenbier le-a oferit tuturor jucătorilor participanţi câte un DVD cu fostul internaţional Gheorghe Hagi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »