Peste 300 de sportivi de la CSS Zalău, premiaţi la final de an

Clubul Sportiv Şcolar Zalău a organizat miercuri seara festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din cadrul clubului în anul 2017. Peste 300 de copii din cadrul clubului, împreună cu părinţii şi antrenorii s-au adunat la Pensiunea „La Vasile” pentru a fi prezenţi la unu dintre cele mai importante evenimente organizate anuale de această instituţie.
Toţii sportivii, începând de la cei clasaţi pe locul zece, până la cel de pe primul loc, au fost premiaţi cu trofee, medalii, displome, premii în bani, dar şi câte un cadou din partea Moşului.
„Mă bucur că ne-am adunat în această seară în număr atât de mare şi vreau să muţumesc tuturor părinţilor care şi-au îndrumat copiii spre Clubul Sportiv Şcolar. Avem şase secţii sportive, iar cei legitimaţi la clubul nostru participă în competiţii naţionale, unii dintre ei obţinând rezultate foarte bune. Mişcarea şi sportul sunt foarte importante în viaţa oricărui copil. Dintr-o simplă joacă în spatele blocului sau într-un parc, puteţi deveni sportivi consacraţi la nivel de judeţ, chiar şi la nivel naţional”, a precizat directorul CSS Zalău, Dorian Faur.
Sportivii incluşi în clasament sunt Mihai Sabău şi Petrişor Oprea, ambii de la secţia de fotbal, atletele Iulia Oneş şi Molnar Zsanett, handbalista Ştefania Mocuţ, luptătorii Denisa Paşcalău, Paul Purcăraş, George Orţan, Vlad Sîrcă, Emanuela Lazăr, Alex Cardoş, Paul Oros, Mihai Ghicean, Alex Pop, Sergiu Pop, Dan Iepure, Răzvan Bojan, Vasile Moldovan, George Orţan, Marius Pop, Cristian Trif şi Simion Pop, voleibalistul Flaviu Bălean, handbalista Olivia Truţă, iar cel mai bun sportiv de la CSS Zalău a fost desemnat voleiblistul Paul Şomoi, campion naţional în vara acestui an cu Volei Municipal Zalău. Acesta nu a putut fi prezent, însă, la festivitatea de premiere, având meci în Cupa României la Dej, premiul fiind ridicat de tatăl său, Gabriel Şomoi.
Alături de cei mai buni sportivi de la CSS Zalău, au mai fost premiaţi cu diplome şi cadouri alţi 300 de sportivi de la cele şase secţii: volei, handbal, atletism, lupte libere, tenis de masă şi fotbal.

3 Thoughts to “Peste 300 de sportivi de la CSS Zalău, premiaţi la final de an”

  1. Anonim

    Multa zarva pentru NIMIC! Performanta la CSS Zalau este OUT ! Css face sport de masa ,la fel ca Liceul Avram Iancu cu program de sport. DJTS Sj nici nu stiu ce sectii au in judet la performanta ! C.J , prefectul, prima TUTUROR de la decidenti pana la acesti conducatori fara valoare de doi bani de la CSS,LPS si mai ales DJTS ,anonimi de serviciu cu salarii babane ,sfidatoare pt incompetenta si ……multe,multe altele ! Felicitari prefectului, presedintelui C.Jsi primarului pentru sustinerea acestor anonimi in functii ! LA MAI MARE ! LA NERUSINARE! LA PUTINI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Anonim

    Superŕrr comentariu.Apropo de ce mi s-ă sters un comentariu anterior la acest articol?

  3. Anonim

    Hai părinți cotizați la asociatia de părinți.Ca rezultate cel putin la volei zero.Auzi la faur ce performanta invocă.Locul 2 la turneul de calificare.Adica necalificare, asta e performanta lui.Si se mai si lauda.Rusine.L-ai înlăturat pe ONUTE si i-ti bati joc de copii.Traiasca asociatia înființată de faur cu paravan truta

Leave a Comment