Peste 100 de piloti de karting s-au intrecut la Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 20 iunie 2012 0

Peste 100 de piloti de karting s-au intrecut la Simleu SilvanieiKarting Team Salaj s-a clasat pe locul trei din 14 echipaje

Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei cu sprijinul Primariei Simleu, dar si al unor sponsori, a organizat sambata si duminica etapa a II-a din cadrul Campionatului National Scolar de Karting, competitie ce a adunat la start peste 100 de piloti din: Turda, Resita, Zalau, Oradea, Cugir, Carei, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Hunedoara, Breaza, Simleu Silvaniei si Timisoara. S-a concurat la 12 clase, in functie de varsta si motorizare. Sambata au avut loc antrenamentele si calificarile, iar duminica, finalele.

Din cei patru piloti salajeni care au luat startul la etapa a II-a, trei s-au clasat pe podium la final, cea mai buna clasare avand-o simleuanul Nagy Otto Eduard, care s-a clasat pe locul intai la clasa 125 cmc si pe pozitia a doua la clasa 125 cadet. Acesta a condus si cea de-a doua cursa pana in ultimul tur, cand i s-a spart unul dintre cauciucuri, nemaiputandu-se mentine pana la final pe prima pozitie.

O evolutie buna au avut si Biro Peter, acesta clasandu-se pe prima treapta a podiumului la clasa 80 cmc. Zalauanul Adrian Todoran a urcat de doua ori pe podium, clasandu-se pe locul doi la clasa 50 mobra si pe pozitia a treia la clasa 100 junior.

Din cauza unor defectiuni tehnice in ziua finalelor, Biro Tamas nu a putut lua startul la clasa 125 cmc, evoluand doar sambata, la antrenamente si in calificari.

In clasamentul general pe echipaje, Salajul s-a clasat pe locul trei, dupa Turda si Resita. In urma rezultatelor obtinute la etapa de la Simleu, Nagy Otto se mentine pe prima pozitie in casamentul general, la clasa 125 cmc, in timp ce Adrian Todoran si Biro Peter ocupa pozitia secunda la clasele lor.

Urmatoarea etapa din cadrul Campionatului National Scolar de Karting este programata la Resita, in luna iulie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »