Peste 100 de karateka la Cupa Simleului

Magazin Salajean 28 mai 2008 0

Peste 100 de karateka la Cupa Simleului

Clubul Sportiv Omega si Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei au organizat la finalul saptamanii trecute cea de-a X-a editie a Cupei Simleului la karate shotokan. Au participat peste 100 de sportivi, printre care karateka din Maramures, Bihor, Satu Mare si Salaj, care s-au intrecut in probe de kata si kumite individual. Competitia a avut loc in sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Simleu Silvaniei.

In deschidere, clubul gazda a prezentat un program demonstrativ deosebit, cu elemente spectaculoase care au facut deliciul publicului spectator. Sportivii salajeni au avut o evolutie deosebita, castigand 17 din cele 27 de categorii de concurs. Astfel, karateka salajeni au obtinut 17 locuri intai, 19 locuri doi si 30 de locuri trei. Premiile au constat in cupe, medalii, diplome si tricouri pentru sportivii clasati pe primele trei locuri.

S-au remarcat in mod deosebit urmatorii sportivi: Darius Sichet, Norbert Dombi – CS Omega Zalau, Eduard Man, Adrian Kun, Nicolae Rad, Roland Barnutiu, Dan Turcas, Natalia Ratiu, Kasa Zsuzsanna, Balla Viktoria, Balla Bernadett , Anamaria Galea, Diana Trinka – CS Omega Simleu, dar si ceilalti au avut o evolutie buna.

Antrenorul clubului Omega, Gheorghe Pop, a tinut sa le multumeasca la final tuturor celor care au contribuit la desfasurarea acestei competitii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »