Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă: Gheorghe Tadici, suspendat două etape

Magazin Salajean 31 martie 2011 0

Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă: Gheorghe Tadici, suspendat două etape

Managerul echipei zălăuane va ataca însă decizia la Comisia de Apel

Managerul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, nu va putea sta pe bancă la următoarele două partide pe care formaţia sa urmează să le dispute în Liga Naţională de handbal feminin. Acesta nu va putea conduce echipa de pe margine nici la meciul de duminică, pe care HC Zalău îl va susţine în deplasare, la Rulmentul Urban Braşov, dar nici la cel de săptămâna viitoare, de pe teren propriu, cu multipla campioană Oltchim Râmnicu Vâlcea. Decizia ca Tadici să fie suspendat două etape şi amendat cu 500 de lei a fost luată marţi, de către Comisia de Disciplină, care a analizat raportul depus de arbitrii Bogdan Stark şi Romeo Ştefan, cei care au condus meciul din etapa a XX-a, dintre HCM Baia Mare şi HC Zalău.

Gheorghe Tadici nu este însă de acord cu sancţiunea Comisiei de Disciplină, spunând că va ataca decizia la Comisia de Apel. O să atac decizia la Comisia de Apel, fiindcă decizia a fost luată fără să se ia în calcul memoriul depus de club, motivând că a dispărut înregistrarea video. Clubul are un contract cu FRH prin care federaţia te obligă să faci contract cu Info Sport, iar aceştia trebuie să-ţi dea un CD la finalul fiecărui meci. Subit este însă faptul că din tot acest campionat atât la feminin, cât şi la masculin au dispărut doar casetele din meciurile pe care Baia Mare le-a susţinut cu noi şi cu Jolidon Cluj. Decizia nu a fost luată în conformitate cu regulamentul, consideră managerul Gheorghe Tadici

Interesant este faptul că cei doi arbitri care au condus duelul de la Baia Mare, Stark şi Ştefan, nu au primit nicio sancţiune din partea Comisiei de Disciplină. Am înaintat un memoriu după acel meci în care am menţionat că rezultatul de la Baia Mare îl considerăm viciat, dar nu a fost analizat şi nici nu s-a luat vreo decizie în acest sens.

Managerul echipei zălăuane consideră că echipa nu va avea de suferit dacă nu va sta pe bancă la următoarele două jocuri. Echipa are antrenor, aşa că nu va fi niciun fel de problemă dacă eu nu voi sta pe bancă. Important este ca echipa să joace bine.

În timpul jocului de la Baia Mare, tehnicianul zălăuan a protestat în dese rânduri la deciziile eronate ale arbitrilor, mai ales la pauză, după accidentarea gravă a Marianei Cristoaica, care a suferit o fractură de piramidă nazală, adversara acesteia nefiind nici măcar avertizată de cei doi arbitri. Aşa cum era de aşteptat, ţinând cont de maniera de arbitraj, protestele fostului selecţioner au continuat şi în partea secundă, iar în minutul 44 acesta a văzut cartonaşul roşu, fiind trimis în tribune.

Tot marţi a fost analizat de către Comisia de Disciplină memoriul depus de jucătoarea Adriana Holhoş împotriva clubului, iar în urma deciziilor luate se pare că jucătoarea se va despărţi la finalul campionatului de HC Zalău.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »