Pentru a treia oara consecutiv la faza zonala

Magazin Salajean 1 aprilie 2010 0

Scoala Gimnaziala Silvania Simleu Silvaniei a castigat pentru a treia oara consecutiv faza judeteana la fotbal, din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar

Sala de sport a Scolii Gimnaziale Corneliu Coposu din Zalau a fost, marti, gazda fazei judetene la fotbal primar, mediul urban, competitie desfasurata in cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. Au fost prezente sase echipe: Scoala Generala Simion Barnutiu Zalau, Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Zalau, Scoala Generala Corneliu Coposu Zalau, Scoala Generala Lucian Blaga Jibou, Scoala Gimnaziala Silvania Simleu Silvaniei si Scoala Generala Andrei Muresanu Cehu Silvaniei.

Echipele au fost impartite in doua grupe a cate trei echipe, ocupantele primului loc din fiecare grupa evoluand in finala. In urma rezultatelor inregistrate in faza grupelor, in finala s-au intalnit Scoala Gimnaziala Silvania Simleu Silvaniei si Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Zalau. Simleuanii s-au impus cu scorul de 2 – 1, obtinand astfel calificarea la faza zonala, ce va avea loc la Bistrita, in perioada 23 – 25 aprilie. Este al treilea an consecutiv in care elevii pregatiti de profesorul Bogdan Pop castiga faza judeteana.

Ma bucur ca am iesit din nou campioni. Au drept de participare si copii legitimati la cluburile din judet, iar avantajul nostru este ca toti copiii sunt legitimati la grupa mea de la FC Silvania (n.r. 1999 – 2000), spre deosebire de cei din Zalau, care sunt legitimati la cluburi diferite. Desi cheltuielile vor fi din nou destul de mari, sper ca doamna director Angela Lipo ne va sprijini, la fel cum a facut-o si in ceilalti ani. Sper ca si Primaria Simleu Silvaniei, dar si oamenii de afaceri sa fie alaturi de noi, fiindca reprezentam intreg orasul. Le multumesc pe aceasta cale parintilor copiilor, conducerii scolii si tuturor celor care s-au ocupat de educatia acestor copii, a afirmat profesorul Bogdan Pop.

Lotul Scolii Gimnaziale Silvania Simleu Silvaniei: Raul Remes, Bogdan Oltean, Claudiu Lazar, Dan Silvasan, Daniel Dragos, Daniel Pop, Catalin Bence, George Pop, Laurentiu Chis, Sebi Sabau si Raul Cristutiu. Antrenor: Bogdan Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »