Pentru a treia oara, cel mai bun din Salaj

Magazin Salajean 15 decembrie 2010 0

Pentru a treia oara, cel mai bun din Salaj

La fel ca in 2007 si 2008, karateka Calin Marincas a fost desemnat si in acest an cel mai bun sportiv al judetului Salaj. Instructorul de la CS Terrakid Zalau a castigat detasat fotoliul de lider, avand 400,5 puncte acumulate, in comparatie cu ocupanta locului doi, tenismena Andrada Vincze, cu 105,6 puncte si atleta Paula Todoran, care completeaza podiumul cu 76,5 puncte.

Urmatoarele doua pozitii sunt ocupate de doi sportivi de la CS Vidalis Zalau, Sergiu Druhora (locul patru cu 37,5 puncte) si Cristian Boldut (locul cinci cu 28,5 puncte). Cu 22 de puncte, aruncatorul de greutate George Guset ocupa pozitia a sasea, urmat de atleta Nicoleta Petrescu (dubla legitimare CSM Zalau – Rapid Bucuresti) cu 21 de puncte. Fostul atlet al Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau, Razvan Pop, actualmente la CSM Universitatea Cluj, ocupa pozitia a opta, cu 19 puncte. Pe ultimele doua pozitii se situeaza tenismenul Andrei Margin, cu 14 puncte, in timp ce atleta Alina Ni-tuleasca inchide clasamen- tul, cu 12 puncte.

Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din Salaj este programata marti, 21 decembrie, de la ora 17, la Sala Avram Iancu din ca-drul Primariei Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »