Pentru a doua oară consecutiv, HC Zalău joacă în semifinalele Cupei EHF

Marius Morar 11 martie 2013 1
Pentru a doua oară consecutiv, HC Zalău joacă în semifinalele Cupei EHF

Handbal Club Zalău va evolua, din nou, într-o semifinală de cupă europeană, după cea disputată în sezonul trecut, tot în Cupa EHF, când a eliminat echipa spaniolă, CB Mar Alicante.

Jucătoarele antrenate de managerul Gheorghe Tadici s-au calificat luni seara în penultimul act al Cupei EHF, după ce au învins şi în partida retur formaţia spaniolă, Itxako Navarra. Scorul final al partidei a fost 39 – 20, zălăuancele conducând şi la pauză, 17 – 10.
Pentru HC Zalău, cele mai multe goluri au fost înscrise de pivotul Crina Pintea, cu şapte reuşite, în timp ce pentru formaţia spaniolă, Barrios Garcia şi Florina Badea au marcat cele mai multe goluri, fiecare câte şase.
În partida tur, disputată duminică după-amiaza, HC Zalău s-a impus cu scorul de 31 – 22 (10 – 5), cele mai multe goluri pentru echipa noastră fiind înscrise de extrema stângă, Ana-Maria Tănăsie.
În semifinalele Cupei EHF, Zalăul va întâlni câştigătoarea dintre Astrakhanochka (Rusia) şi Metz Handball (Franţa). În primul meci, rusoaicele s-au impus la o diferenţă de şapte goluri, 26 – 19, după ce la pauză au condus cu 13 – 8.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Eugen-Franta 12 martie 2013 at 09:27 - Reply

    BRAVO lor! Felicitari celor care le antreneaza si le sustin. Sala a fost arhiplina cum demult nu a mai fost in Zalau. Succes in semifinala !

Lasa un Raspuns »