Pensionarii si-au dat sah mat si mart

Magazin Salajean 1 august 2011 0

Pensionarii si-au dat sah mat si martAproximativ 200 de pensionari salajeni au participat la concursul de sah si table organizat, in perioada 18-28 iulie, de catre Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalau impreuna cu Primaria Municipiului Zalau. Competitia, devenita o traditie de Zilele Zalaului, s-a incheiat in cursul saptamanii trecute cu o festivitate de premiere, cand au fost inmanate premiile castigatorilor, de catre presedintele CARP Zalau, Ioan Ivascau, si primarul municipiului, Radu Capilnasiu.

Astfel, la concursul de table, s-au remarcat pe podium urmatorii: locul I – Roman Bredeanu, locul II – Ioan Podar, iar locul III – Florea Mihaiu. A doua confruntare a avut loc intre pasionatii de sah, iesind invingatori: pe locul II – Liviu Zaharia, pe locul II – Ioan Chete, si pe locul III – Ioan Ember.

Potrivit lui Ioan Ivascau, premiile au constat in diplome, plachete si plicuri cu sume de bani. Competitiile organizate de CARP Zalau continua in data de 3 august, cu prima editie a concursului de pescuit sportiv pe barajul Varsolt. Acest concurs este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean si a Prefecturii Salaj, fiind implicate si primariile din Crasna, Varsolt si Mesesenii de Jos.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »