Pensionarii s-au intrecut la concursul de sah si table

Magazin Salajean 2 august 2010 0

Pensionarii s-au intrecut la concursul de sah si table

Peste 200 de pensionari s-au luptat pentru titlurile de cel mai bun jucator de sah si cel mai bun la table la concursul organizat, in perioada 19-29 iulie, de catre conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalau, in colaborare cu Primaria Municipiului Zalau. Aceasta competitie a devenit deja o traditie a clubului, fiind organizata in fiecare an cu ocazia Zilelor Cetatii.

Festivitatea de premiere a castigatorilor a avut loc in ultima zi de concurs, respectiv in data de 29 iulie, in prezenta membrilor CARP Zalau, precum si a edilului orasului Radu Capilnasiu si a directorului Directiei de Asistenta Sociala si Comunitara Salaj, Dorina Babos. Astfel, in urma disputarii partidelor de sah si table, s-au dovedit a fi printre cei mai buni, la concursul de sah: locul I – Liviu Zaharia, locul II – Grigoriu Roman, si locul III – Ioan Tatar, iar la concursul de table: locul I- Gavril Gudea, locul II – Corneliu Bucur, si locul III – Vadas Adabert. Fiecare dintre cei aflati pe podium au primit cate o diploma, cupe si medalii, precum si plicuri cu bani. Nici organizatorii competitiilor nu au fost uitati la premiere, respectiv Florea Mihaiu la table si Ioan Ember la sah, recompensati de asemenea cu premii in bani.

Chiar si dupa festivitatea de premiere, pensionarii au mai dat cateva ture de sah si table. Inclusiv primarul Radu Capilnasiu l-a provocat pe castigatorul competitiei la o partida de table, meciul fiind castigat la limita de edilul Zalaului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »