Pe podium la Piatra Arsa

Magazin Salajean 12 august 2008 0

Pe podium la Piatra ArsaForma buna in care s-au aflat atletii zalauani la Campionatul National de alergare pe munte a facut ca CSM Armatura Zalau sa fie de sambata mai bogat cu trei medalii, dintre care doua de aur si una de bronz

Concursul s-a desfasurat pe traseul Sinaia – Piatra Arsa, iar Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau a fost reprezentat de opt sportivi: Paula Todoran, Simona Maxim, Catalina Matei, Andreea Barna, Samuel Bita, Constantin Manarean, Ioan Mihnea si Alexandru Diaconu. Din echipa de fete ar fi trebuit sa faca parte si Simona Staicu, insa Federatia Romana de Atletism a lasat-o sa puncteze doar in proba de individual. Cea mai buna evolutie a avut-o Paula Todoran, care a terminat pe primul loc la individual, castigand medalia de aur. Sportiva pregatita de Mirel Seisanu a terminat la o diferenta de patru minute fata de sportiva clasata pe locul doi. Pe langa aceasta medalie, Paula a mai cucerit medalia de aur si in proba pe echipe, alaturi de Simona Maxim, care s-a clasat pe locul 10 la individual, Andreea Barna, locul noua la individual si Catalina Matei, locul 12 la individual. La echipe nu mi-am facut probleme, deoarece stiam ca avem echipa buna, din moment ce Paula a luat hotararea sa alerge in acest concurs. Aveam convingerea ca va face o cursa buna, ceea ce a si reusit, a declarat antrenorul Mirel Seisanu. In urma acestui rezultat, Paula Todoran va face parte din echipa Romaniei, ce va participa in 15 septembrie la Cupa Mondiala din Elvetia.

Asteptam sa vedem ce se va intampla la Campionatul National de semimaraton de la Zalau, fiindca daca va castiga concursul ar putea sa participe alaturi de Constantina Dita Tomescu, Lidia Simon si Luminita Talpos la Campionatul Mondial de semimaraton, iar in aceste conditii vom renunta, probabil, la Cupa Mondiala din Elvetia, a mai spus Seisanu. Tot la Campionatul National de alergare pe munte, echipa masculina de la CSM Armatura Zalau a fost medaliata cu bronz. Cele mai bune evolutii le-au avut Samuel Bita (locul 5) si Constantin Manarean (locul 6). Ceilalti doi atleti care au facut parte din echipa zalauana, Ioan Mihnea si Alexandru Diaconu, s-au clasat pe locurile 15, respectiv 20. Atletii de la CSM Armatura Zalau vor ramane in pregatire la Piatra Arsa pana in data de 18 august, cand vor reveni la Zalau, urmand sa continue pregatirea pe plan local pentru Campionatul National de semimaraton din 31 august.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »