PD-ul conduce si la fotbal

Magazin Salajean 13 octombrie 2006 0

PD-ul conduce si la fotbalReprezentantii organizatiilor judetene ale Partidului Democrat (PD) si Partidului National Liberal (PNL), au organizat miercuri, la Baza Sportiva Onix, o partida de fotbal. Meciul a fost unul foarte disputat, cu multe ocazii la ambele porti, dar si cu multe goluri. Pedistii au inceput bine meciul, in minutul patru, Daniel Sabou fiind la un pas de a deschide scorul. Daca de aceasta data a ratat, tot el a fost cel care si-a trecut primul numele pe lista marcatorilor, insa putin mai tarziu. Pana la pauza democratii au mai inscris prin Lucian Bode si Mirel Olaut, iar de partea cealalta a punctat Gabriel Oprea, dupa prima parte a intalnirii scorul fiind 3 – 1 in favoarea PD-ului. n partea a doua a meciului, pedistii au mai inscris de doua ori, prin Daniel Sabou si Lucian Bode, in timp ce, de partea cealalta, Gabriel Oprea a marcat de doua ori. Astfel scorul final al partidei a fost 5 – 3 pentru PD, insa, se pare ca penelistii vor sa-si ia cat mai curand revansa. La fel cum pe teren a dominat fair-play-ul, acelasi lucru s-a putut observa si in tribune, unde s-au aflat: presedintele PD Salaj-Viorel Stanca si vicepresedintele PD Salaj-Mircea Ghiurco, iar de partea cealalta, liberalii l-au avut ca reprezentant pe vicepresedintele PNL-Ion Puiu, penelistul privind o buna parte din meci dintre cei doi pedisti. Am vrut sa fie un eveniment care sa demonstreze ca intre PD si PNL sunt si altfel de relatii decat cele pe care le observam de multe ori in presa centrala a afirmat la finalul partidei secretarul executiv al PD Salaj, Lucian Bode.

PD: Vasile Filip, Adrian Margin, Costel Ardelean, Daniel Sabou, Calin Morar, Romeao Sarca, Cristian Barsan, Mirel Olaut si Lucian Bode.

PNL: Dorin Cozma, Vasile Chis, Sorin Chifa, Ioan Tot, Eugen Brindea, Valer Crisan, Claudiu Pojar, Ioan Barou, Nicolae Basa si Gabriel Oprea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »