Paula Todoran se pregateste la Snagov pentru Europenele din Slovenia

Magazin Salajean 7 decembrie 2011 0

Paula Todoran se pregateste la Snagov pentru Europenele din SloveniaDupa o serie de rezultate notabile obtinute in acest an pe plan intern, Paula Todoran spera sa obtina chiar o medalie cu echipa Romaniei la Campionatul European de cros, programat duminica, in Slovenia, la Velejne.

Sportiva pregatita de Mirel Seisanu se afla de mai bine de o saptamana in pregatire la Complexul Sportiv Olimpic de la Snagov, unde va continua antrenamentele pana vineri, cand este programata deplasarea spre Slovenia.

Ultimul concurs pentru cea mai titrata atleta a judetului Salaj din ultimii zece ani a avut loc in Japonia, Ekidenul de la Chiba, la finalul careia sportiva s-a clasat pe locul noua.

La Ekiden se alearga pe o distanta de 42,195 de kilometri si se alearga sub forma de stafeta, competitia fiind mixta, cu trei fete si trei baieti intr-o echipa.

Au fost sase schimburi, trei de cinci kilometri, doua de zece kilometri si unul de 7,195, pe care l-a parcurs Paula Todoran, sportiva legitimata la CSM Zalau parcurgand distanta de 7,195 de kilometri in 25 de minute si 3 secunde.

Timpul total inregistrat la final de nationala tarii noastre este de doua ore, 13 minute si 39 de secunde, fiind mai bun cu un minut si jumatate decat anul trecut.

Rezultatul Romaniei este insa acelasi ca la editia de anul trecut, locul noua.

Conform site-ului oficial al competitiei, cele mai bune evolutii din echipa Romaniei le-au avut Roxana Barca, legitimata la Steaua Bucuresti si Marius Ionescu, de la Clubul Sportiv Municipal Craiova.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »