Paula Todoran rateaza Europenele din Slovenia

Magazin Salajean 9 decembrie 2011 0

Paula Todoran rateaza Europenele din SloveniaAnul competiti-onal s-a incheiat mai repede decat era de asteptat pentru Paula Todoran. Din pacate, ultima cursa din acest an pentru atleta zalauana a fost Ekidenul de la Chiba (Japonia), desfasurat la finele lunii trecute, unde Paula Todoran s-a clasat pe locul noua cu echipa Romaniei.

Sportiva legitimata la Clubul Sportiv Municipal Zalau si pregatita de antrenorul Mirel Seisanu urma sa participe duminica la Campionatul European de cros, programat la Velejne, in Slovenia, insa Paula Todoran va rata concursul din cauza unei accidentari.

Dupa Ekidenul din Japonia, atleta de la CSM Zalau a plecat direct in pregatire la Complexul Olimpic Sportiv de la Snagov, continuand pregatirea pentru Europenele de cros. Ghinionul insa nu a ocolit-o, Paula Todoran suferind o luxatie la piciorul drept, in timpul unui antrenament desfasurat saptamana trecuta.

La prima vedere am crezut ca este o accidentare usoara si ca voi reusi sa ma refac pana la Europene, insa, saptamana aceasta am efectuat un control, iar rezultatul a fost luxatie, care ma obliga sa iau o pauza mai lunga, ne-a dezvaluit atleta zalauana.

Paula Todoran a revenit ieri in Zalau si va trebui sa urmeze un tratament dupa care va fi nevoita sa faca recuperare.

Avand in vedere ca Paula Todoran nu va mai putea lua startul la Campionatul European de cros de la Velejne, echipa Romaniei va fi alcatuita doar din patru jucatoare, fara rezerva: Cristina Casandra (atleta nascuta la Zalau in 1 februarie 1977, actualmente la CSM Suceava), Ancuta Bobocel, Roxana Barca si Cristiana Furmuz, ultima sportiva inlocuind-o pe Paula Todoran. Componenta initiala a lotului era cu Paula Todoran in echipa de baza, iar Cristina Furmuz facea deplasarea in calitate de rezerva.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »