Paula Todoran ratează Maratonul de la Viena

Magazin Salajean 15 aprilie 2011 0

Paula Todoran ratează Maratonul de la Viena

Accidentarea suferită la finalul anului trecut, în timpul crosului de la Băile Felix îi dă şi acum bătăi de cap atletei Paula Todoran.

Deşi şi-a propus să ia startul în acest weekend la Maratonul de la Viena, sportiva antrenată de Mirel Seişanu va rămâne acasă, neputând participa la concurs din cauza durerilor pe care le simte şi acum la tendonul lui Ahile. După ce am revenit din Spania am făcut noi investigaţii la picior, iar medicul mi-a recomandat să fac repaus şi recuperare. Având în vedere că nu m-am putut pregăti în această perioadă nu voi mai participa la Maraton. Mă voi pregăti pentru a lua startul la un alt concurs în luna mai sau poate chiar iunie.

Nu este o problemă mare, fiindcă mai sunt concursuri în acest an. Imporant este să îmi revin cât mai repede, ne-a explicat atleta zălăuană.

Paula Todoran a efectuat la începutul acestui an un stagiu de pregătire în localitatea Santa Cruz (Tenerife) care s-a încheiat cu un semimaraton la Madrid. Durerile la piciorul drept au reapărut încă de la acel concurs, pe care atleta de la CSM Zalău a fost nevoită să-l abandoneze la kilometrul 16.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »