Paula Todoran, medaliata cu argint la nationalele de Cros

Magazin Salajean 2 noiembrie 2010 0

Paula Todoran, medaliata cu argint la nationalele de Cros

Editia din acest an a Campionatului National de cros s-a desfasurat sambata, la Baile Felix. Concursul a fost rezervat seniorilor, tineretului si juniorilor, la start fiind prezenti 221 de atleti de la 85 de cluburi din tara, printre care si sportivi zalauani.

La senioare au fost prezente Paula Todoran si Alina Nituleasca, ambele legitimate la CSM Zalau, dar si Nicoleta Petrescu, sportiva cu dubla legitimare la Rapid Bucuresti – CSM Zalau. Sportiva pregatia de Mirel Seisanu a ocupat la final pozitia secunda, castigand medalia de argint, in timp ce Alina Nituleasca s-a clasat pe pozitia a IX-a. Nicoleta Petrescu s-a clasat pe pozitia a sasea. Crosul a fost castigat de Ancuta Bobocel, sportiva cu dubla legitimare la Dinamo Bucuresti – CS Drobeta Turnu Severin, in timp ce locul trei a fost ocupat de zalauanca Simona Maxim, atleta legitimata la CSU Galati.

De la CSS Zalau a fost prezenta la junioare Ioana Dan, care s-a clasat la final pe pozitia a XIV-a, in timp ce Adriana Turau, de la LPS Avram Iancu Zalau, a ocupat la final locul 37. Tot de la LPS Avram Iancu Zalau, Sergiu Farcas a ocupat pozitia a XIV-a la juniori, Catalin Farcas, s-a clasat pe locul 44, Lucian Olar, pe locul 46, Cristian Somai, pe pozitia 49, iar Andrei Rat a ocupat locul 52. Dan Mirsidan, de la CSS Zalau, s-a clasat pe locul 31.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »