Paula Todoran, locul I la Campionatul Balcanic

Magazin Salajean 11 mai 2010 0

Paula Todoran, locul I la Campionatul Balcanic

Zalauanii Paula Todoran si Monel Sabou au reprezentat Romania la Campionatul Balcanic de maraton, desfasurat la finalul saptamanii trecute, in Kavarna (Bulgaria). Daca Monel Sabou este legitimat la Steaua Bucuresti, Paula Todoran a reprezentat Clubul Sportiv Municipal Zalau. Aflata la prima participare la un astfel concurs, atleta antrenata de Mirel Seisanu a avut o evolutie foarte buna in cursa de 42,195 kilometri, obtinand locul intai in clasamentul balcanic si locul patru in clasamentul general.

Cu timpul de 2 ore, 44 de secunde si 23 de sutimi, Paula Todoran a stabilit record personal, dupa ce la Campionatul National de maraton de anul trecut a inregistrat timpul de 2 ore, 51 de minute si 39 de sutimi. A fost un traseu destul de greu, iar vantul a batut aproape tot timpul si din fata si din spate. M-am simtit insa bine pe toata durata cursei si am avut rabdare la fiecare kilometru. Cel mai important este ca nu m-am accidentat in timpul cursei, a declarat atleta de la CSM Zalau. Pentru sportiva zalauana urmeaza o saptamana de refacere cu alergari usoare, dupa care va continua pregatirea normala, pe plan local. Pana la Campionatul National de seniori si tineret, programt in luna iulie, Paula Todoran va efectua si o pregatire centralizata.

Din pacate, zalauanul Monel Sabou a fost nevoit sa abandoneze cursa din cauza unor probleme de sanatate, insa a fost realist spunand ca si daca s-ar fi simtit bine, nu termina cursa pe primele trei locuri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »