Paula Todoran, la al III-lea maraton din cariera

Magazin Salajean 6 octombrie 2011 0

Paula Todoran, la al III-lea maraton din cariera

Atleta de la Clubul Sportiv Municipal Zalau va lua startul duminica la a III-a cursa de maraton din cariera. Paula Todoran va participa la Campionatul National de maraton, concurs ce va avea loc la Bucuresti. La fel ca la ultimele trei editii, odata cu Nationalele de maraton se organizeaza si un Campionat International, premierea facandu-se separat chiar daca se va alerga o singura cursa. Se va intocmi un clasament al atletilor romani, dupa care se va face un clasament general, pentru Campionatul International, unde vor fi premiati primii cinci sportivi de la fiecare categorie: seniori, tineret si juniori.

Paula Todoran isi doreste sa castige o medalie la maratonul de la Bucuresti, dar spera sa inregistreze la final si un timp cat mai bun si cat mai apropiat de baremul pentru Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Londra. In primul rand imi doresc sa castig o medalie, dar si sa inregistrez un timp cat mai bun la final. Sper ca in acest an sa ma apropiu cat mai mult de baremul pentru Olimpiada (2 ore si 38 de minute), iar la anul sa reusesc chiar sa-mi indeplinesc baremul pentru Jocurile Olimpice de la Londra, ne-a declarat atleta pregatita de Mirel Seisanu.

Paula a mai alergat la Campionatul National de maraton in urma cu doi ani, cand s-a clasat pe pozitia a II-a, iar anul trecut a alergat la Campionatul Balcanic de maraton, pe care l-a si castigat.

La maratonul de la Bucuresti, CSM Zalau va puncta si la echipe, celelalte doua componente fiind Alina Nituleasa si Mihaela Botezan.

Atleta zalauana a participat la un alt concurs la finalul saptamanii trecute, Crosul Loteriei Romane, organizat in cinci municipii: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Constanta. Paula Todoran a luat startul in cursa de la Cluj, ocupand la final pozitia a II-a, la fel ca anul trecut, si intrand in posesia unui premiu in valoare de 3.000 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »