Paula Todoran alearga la semimaratonul de la Slanic Prahova

Magazin Salajean 1 septembrie 2010 0

Paula Todoran alearga la semimaratonul de la Slanic Prahova

Campionatul National de semimaraton va fi a treia competitie importanta din acest an pentru atleta pregatita de Mirel Seisanu

Atleta de la Clubul Sportiv Municipal Zalau, Paula Todoran va participa la finalul acestei saptamani la cel de-al treilea concurs important din acest an. Atleta pregatita de Mirel Seisanu va lua startul la Campionatul National de semimaraton, ce urmeaza sa se desfasoare sambata, la Slanic Prahova. Zalauanca vine dupa un cantonament de o luna, efectuat la Piatra Arsa. In prima parte, antrenamentele au decurs foarte bine. Pe final a acuzat unele dureri la picior, dar acum problema s-a remediat. Obiectivul pentru semimaraton este castigarea unei medalii, care poate duce si la o calificare la Campionatul Mondial de semimaraton, a afirmat antrenorul Mirel Seisanu. Campionatul Mondial de semimaraton este programat la inceputul lunii octombrie, in China. Tot in luna octombrie va avea loc Campionatul National de maraton, dupa care, la finele lunii este programat Campionatul National de cros, Paula Todoran urmand sa participe la ambele concursuri. Daca va obtine un rezultat bun la nationalele de cros, atleta de la CSM Zalau ar putea lua startul si la Campionatul European de cros, ce urmeaza sa aiba loc la finalul lunii decembrie.

In acest an, Paula Todoran a luat startul la doua concursuri: Campionatul Balcanic de maraton, unde s-a clasat pe primul loc si Campionatul National de alergare pe pista, unde s-a clasat pe pozitia a doua in proba de 10.000 de metri si pe locul trei in proba de 5.000 de metri.

La Campionatul National de semimaraton va lua startul si zalauanca Simona Maxim, sportiva legitimata la CSU Galati, dar si Monel Sabou, sportiv legitimat la Steaua Bucuresti. Va lua startul si Sorin Maneran, sportiv legitimat la CSM Arad, din februarie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »