Paula Todoran aleargă la Pisa pe banii Consiliului Local

Marius Morar 12 decembrie 2012 1
Paula Todoran aleargă la Pisa pe banii Consiliului Local

Ultimul concurs din acest an pentru atleta de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Paula Todoran, este Maratonul de la Pisa, competiţie programată duminică. Prezenţa sportivei şi a antrenorului său Mirel Seişanu la acest concurs este posibilă doar cu sprijinul Consiliului Local Zalău, atletei fiindu-i alocată suma de 4.500 de lei pentru acest concurs. “Este ultimul meu concurs din acest an şi prima mea participare la acest maraton. Este un concurs cuprins în calendarul Federaţiei Internaţionale de Atletism, la care au drept de participare sportive din toată lumea. M-am decis să alerg la acest concurs pentru a face o ultimă verificare, după un an mai slab din cauza accidentărilor. Pregătirea este continuă pentru noi, atleţii, chiar dacă între sărbătorile de iarnă nu va fi la intensitate atât de mare”, ne-a precizat atleta zălăuană.
Conducerea CSM Zalău consideră că participarea la acest concurs este esenţială în vederea îndeplinirii obiectivelor din sezonul următor: obţinerea unei medalii la Campionatul Balcanic de maraton, o medalie la Campionatul Naţional de maraton, o medalie la Campionatul Naţional de semimaraton şi o medalie în cursa de 10.000 metri – pistă.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 13 decembrie 2012 at 15:25 - Reply

    :))))) PARTICIPAREA ESTE ESENTIALA SPUNETI HA??antrenorul merge cu ea ,in excursie,in luna e miere>>?:))

Lasa un Raspuns »