Paula Todoran alearga la crosul de la Baile Felix

Magazin Salajean 28 octombrie 2011 0

Paula Todoran alearga la crosul de la Baile FelixAtleta legitimata la Clubul Sportiv Municipal Zalau va lua startul maine la Cupa Romaniei, concurs de cros ce va avea loc la Baile Felix. Paula Todoran si-a propus tot o clasare pe podium, la fel ca la Campionatul National de Maraton, desfasurat la inceputul acestei luni, la Bucuresti, unde a ocupat la final locul doi. Este foarte greu sa treci de la maraton la cros intr-o perioada atat de scurta, insa sper sa fie totul in regula si sa fac o cursa buna, iar la final sa ma clasez pe podium, a precizat Paula Todoran.

CSM Zalau va fi reprezentat la cros si de Florin Vedinas, care va concura tot la seniori.

Vor fi prezenti la crosul de la Baile Felix si 13 elevi de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau, incepand de la clasa a IV-a pana la clasa a XII-a.

La startul competitiei si-a anuntat initial prezenta si Simona Maxim, atleta zalauana fiind legitimata la CSM Onesti. Aceasta insa a efectuat zilele trecute un control medical, iar acum urmeaza un tratament, astfel ca nu va mai putea lua startul la Cupa Romaniei. Va continua insa pregatirile pentru cele trei concursuri din Italia, programate in luna noiembrie: maratonul de la Livorno (13 noiembrie), crosul de la Milano (20 noiembrie) si semimaratonul de la Torino (27 noiembrie). La maratonul de la Livorno va avea si o prima de start, avand in vedere ca anul trecut s-a clasat pe pozitia secunda.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »