Paula Todoran a castigat prima medalie din acest an

Magazin Salajean 10 august 2011 0

Paula Todoran a castigat prima medalie din acest anStadionul Dinamo din Capitala gazduieste in aceste zile Campionatul National de atletism, rezervat seniorilor, la care sunt prezenti si doi sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Zalau.

Paula Todoran a intrat in concurs inca de ieri dimineata, alergand in cursa de 10.000 metri. Desi a fost nevoita sa intre in repaus din cauza durerilor care i-au reaparut la tendon, relundu-si pregatirile abia in luna iunie, atleta pregatita de Mirel Seisanu a facut o cursa buna, castigand la final medalia de aur. Si timpul inregistrat de sportiva l-a multumit pe antrenorul Seisanu, Paula Todoran terminand cursa in 34 de minute, 47 de secunde si 83 de sutimi. A condus cursa inca de la inceput, iar la final a avut un avans de 110 metri fata de Daniela Carlan. A facut o cursa reusita si a inregistrat un timp bun. Sper sa nu mai apara probleme de sanatate si sa putem participa si la concursurile urmatoare, a afirmat antrenorul Mirel Seisanu.

Daniela Carlan (CSM Onesti), ocupanta locului doi, a terminat cursa cu timpul de 35 de minute, 15 secunde si 55 de sutimi, in timp ce pe pozitia a III-a s-a clasat tot o zalauanca, Simona Maxim, actualmente legitimata la CSM Onesti. Fosta atleta de la CSM Zalau a inregistrat la final timpul de 35 de minute, 29 de secunde si 61 de sutimi.

O alta fosta atleta la CSM Zalau, Nicoleta Petrescu, actualmente la Rapid Bucuresti, s-a clasat pe pozitia a IV-a, cu timpul de 35 de minute, 33 de secunde si 57 de sutimi.

In aceasta dupa-amiaza este programata cursa de 5.000 metri, Paula Todoran urmand sa ia startul si in aceasta proba.

Tot azi intra in concurs si celalalt reprezentant al CSM Zalau, aruncatorul de greutate George Guset. Si Guset jr. vine dupa o accidentare, acuzand in aceasta vara dureri la bratul drept, insa s-a pregatit intens in ultima perioada pentru a putea intra in posesia unei medalii la finalul probei. La Nationalele de seniori de anul trecut, George Guset a stabilit record personal, fiind medaliat cu bronz. In acest an, sportivul pregatit de Lorena Boberschi si Gheorghe Guset a participat la doua concursuri, Campionatul National de Universitar, la care a fost medaliat cu bronz, si Memorialul Atletilor Clujeni, la finalul caruia s-a clasat pe prima pozitie in proba de aruncare a greutatii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »