Paul Rusu – bronz la Cupa Romaniei

Magazin Salajean 30 noiembrie 2010 0

Paul Rusu - bronz la Cupa Romaniei

Dupa medaliile de bronz obtinute in urma cu o saptamana de echipa de juniori, sectia de lupte libere de la CSM Zalau a mai castigat o medalie de bronz la finalul saptamanii trecute, prin Paul Rusu, la Cupa Romaniei. Competitia a avut loc la Targoviste, iar clubul zalauan a fost reprezentat de cinci sportivi: Paul Rusu (cat. 55 kg), Horatiu Bosca (cat. 74 kg), Bogdan Stanciu (min. 84 kg), Sergiu Muresan (cat. 84 kg), Alexandru Lupsa (cat. 120 kg). Ultimul are dubla legitimare cu CSS Deva.

Cel mai bun rezultat l-a obtinut Paul Rusu, care a fost medaliat cu bronz la finalul competitiei. Acesta a pierdut la limita in primul meci, in fata campionului Romaniei, Dobre, de la Jimbolia. Zalauanul a con-dus cu 2 – 0, a fost egalat pe finalul primei reprize, iar in repriza a doua, adversarul sau a castigat cu 1 – 0. Rusu a castigat insa urmatorul meci si a intrat in lupta pentru locurile 3 – 5, unde a ocupat locul 3, castigand medalia de bronz. Stanciu Bogdan a terminat pe locul cinci, pierzand in fata unui luptator de la Centrul Olimpic.

Tot locul cinci a fost ocupat si de Alexandru Lupsa. Sunte fericit ca am incheiat anul cu inca o medalie. Pana la finalul anului ma voi axa pe copiii nascuti intre anii 1996 – 2000, fiindca avem mare nevoie si de pepiniera, a pre-cizat antrenorul Ciprian Stanciu, care a dorit sa multumeasca pe aceasta cale conducerilor CSM Zalau si AJL Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »