Paul Georgescu, noul antrenor al selectionatei judetene Under 16

Magazin Salajean 30 iunie 2010 0

Paul Georgescu, noul antrenor al selectionatei judetene Under 16Secretarul Asociatiei Judetene de Fotbal Salaj l-a inlocuit pe Marius Pasca, care a fost numit de FRF pe vremea cand era coordonatorul Centrului de Copii si Juniori la FC Zalau

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a trimis un fax la inceputul lunii mai catre toate Asociatiile Judetene de Fotbal, prin care cerea ca in data de 21 mai toti antrenorii selectionatelor judetene Under 16 sa participe la un curs de initiere, care urma sa se incheie cu un test teoretic. Avand in vedere ca antrenorul de atunci, Marius Pasca, se afla la acea vreme pe banca echipei FC Silvania, presedintele AJF Salaj, Dan Costin, l-a delegat ca reprezentant al Salajului pe Paul Georgescu, care ocupa functia de secretar al AJF Salaj. Marius nu putea sa plece fiindca o zi mai tarziu avea meci acasa cu FC Baia Mare. Cum Georgescu era plecat in deplasare cu FC Zalau la Cisnadie, l-am sunat si i-am transmis sa fie prezent el la acel curs de instruire, a afirmat presedintele AJF Salaj.

Intre timp, oficialii FRF au decis ca Paul Georgescu sa-l inlocuiasca pe Marius Pasca, iar saptamana trecuta au trimis si un fax in acest sens pe adresa AJF Salaj. Imediat au aparut si nemultumirile din partea altor antrenori de copii si juniori, e drept cu rezultate foarte bune, care au contestat decizia FRF, mai ales ca noul antrenor va fi remunerat lunar de catre federatie cu suma de 300 de euro. Avand in vedere rezultatele clubului Viitorul, mi se parea normal sa fiu numit eu antrenorul acestei selectionate, a fost raspunsul managerului de la Viitorul Zalau, Daniel Sabau. Presedintele AJF Salaj, a precizat insa ca suma de 300 de euro va fi impartita tuturor antrenorilor care vor avea copii in selectionata judetului. Georgescu a fost numit antrenorul selectionatei, insa banii respectivi vor fi impartiti si celorlalti doi antrenori care vor avea copii in selectionata judetului. Este normal sa se intample asa, fiindca sunt copii de la Viitorul Zalau si FC Zalau. Sunt copii antrenati de Daniel Sabau si Alexandru Pop. Selectionata Salajului va evolua, incepand din luna septembrie, in Campionatul National al selectionatelor judetene, facand parte din Seria a VI-a, alaturi de reprezentantele judetelor Bihor, Satu Mare, Maramures, Cluj si Bistrita-Nasaud. In total sunt sapte serii, urmand ca primele trei din fiecare serie sa se califice la faza urmatoare a competitiei. Pentru aceasta actiune, FRF asigura echipamentul echipelor, mingile de joc si indemnizatia antrenorilor, urmand ca restul cheltuielilor sa fie suportate de Asociatiile Judetene, fapt pentru care, au aparut nemultumiri din partea mai multor presedinti de AJF-uri. Va trebui sa alocam aproximativ 10.000 de euro fiecare asociatie. Este o finatare mare. Am discutat si cu ceilalti presedinti de AJF-uri si nu prea sunt de acord cu acest lucru, fiindca este foarte greu sa facem rost de acesti bani, a conchis Dan Costin.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »