Patru victorii si o infrangere pentru Viitorul Zalau

Magazin Salajean 3 iunie 2009 0

Patru victorii si o infrangere pentru Viitorul Zalau

Grupa de copii nascuti in 2000 de la Viitorul Zalau a participat la sfarsitul saptamanii trecute la un turneu international ce s-a desfasurat in Polonia, intitulat Play for you, play for Europe, la care au fost prezente aproximativ 30 de echipe din diferite tari. Viitorul a reprezentat judetul Salaj, dupa ce in urma cu trei saptamani a castigat turneul de minifotbal organizat de Consiliul Judetean la Baza Sportiva de la Hereclean.

In turneul din Polonia, jucatorii pregatiti de Marius Cosma au inregistrat patru victorii si o infrangere. Dupa ce a castigat toate meciurile din grupa, Viitorul Zalau a pierdut la loviturile de departajare in fata unei echipe din Ungaria, urmand sa evolueze pentru stabilirea locurilor 7 – 8. A patra victorie a fost inregistrata tot in fata unei echipe gazda, succes in urma caruia echipa zalauana a terminat pe locul sapte turneul din Polonia.

CS Viitorul Zalau: Gabriel Dragomir – Florin Pop, Alex Talos, Stefan Tarle, David Terhes, David Chis, Cristian Muresan, Vlad But, Raul Tarau, Denis Pausan, Andrei Vaida si Iustin Ardelean. Antrenor: Marius Cosma.

Tot la finele saptamanii trecute, grupa de juniori D de la CS Viitorul, pregatita de Bogdan Barnutiu, a participat la faza zonala ce s-a desfasurat la Satu Mare si la care au mai fost prezente LPS Bistrita, Xela Baia Mare si LPS Satu Mare. Gruparea zalauana a obtinut o singura victorie, scor 4 – 2 in fata echipei Xela Baia Mare, celelalte doua meciuri pierzandu-le cu scorul de 3 – 0 in fata echipei LPS Bistrita, respectiv 2 – 1 in fata echipei LPS Satu Mare. La finalul competitiei, LPS Satu Mare s-a calificat la faza finala a Campionatului National de juniori D.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »