Patru pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal luptă pentru medalii la Cupa României de la Zalău

După o pauză de nouă ani, Zalău este, din nou, gazda unei competiţii pugilistice de nivel naţional. Federaţia Română de Box şi Clubul Sportiv Municipal Zalău, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi Primăria Zalău organizează în perioada 22 – 26 mai ediţia din acest an a Cupei României rezervată cadeţilor.
117 sportivi s-au înscris în competiţie, printre ei şi patru pugilişti de la CSM Zalău. Cele mai mari şanse la medalie le au Denis Stoica, la categoria 54 de kilograme şi Bogdan Mierloi, la categoria 52 de kilograme. Cei doi au obţinut medalia de bronz la ediţia de anul trecut a Cupei României, iar antrenoul Ioan Dragoş a afirmat că speră cel puţin la o calificare în finală din partea celor doi.
„Bogdan Mierloi şi Denis Stoica au cele mai mari şanse la obţinerea unei medalii. Ei au fost medaliaţi şi la ediţia de anul trecut. Atunci au obţinut bronzul, ceea ce îmi dă speranţe că la competiia de la Zalău vor obţine cel puţin argintul”, a declarat antrenorul Dragoş.
Ceilalţi doi reprezentanţi ai CSM Zalău sunt Gabriel Chichişan, care va boxa la categoria 50 de kilograme şi Eduard Şerban, la categoria 59 de kilograme.
„Sperăm ca sportivii noştri să obţină rezultate bune la ediţia din acest an a Cupei României. Doi dintre ei au şanse mari la medalie, dar ne punem speranţe şi în Gabriel Chichişan”, a declarat celălalt antrenor de box din cadrul CSM Zalău, Ioan Popa.
Pentru Eduard Şerban, Cupa României de la Zalău este prima competiţie de nivel naţional la care participă, astfel că şansele la medalie sunt destul de reduse.
Cupa României de la Zalău începe duminică dimineaţa, la ora 8 fiind programată vizita medicală, apoi cântarul oficial. Şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi au lor la ora 11, iar primul gong este programat la ora 16. Competiţia continuă luni, marţi şi miercuri de la ora 16, iar joi sunt programate finalele, începând cu ora 11.

Leave a Comment