Patru medalii la „Naţionalele” de Karate Kyokushin pentru CS Vidalis

O delegaţie a clubului CS Vidalis Zalău alcătuită din cinci sportivi şi condusă de antrenorul Cristian Bolduţ a participat la Campionatul Naţional de Karate Kyokushin rezervat copiilor cu vârste între 13 şi 14 ani, dar şi categoriei tineret (copii sub 22 de ani).
Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Szilard Tătar şi Alex Bogdan, ambii devenind campioni naţionali, primul la categoria A, iar al doilea la B, a doua categorie fiind dedicată sportivilor cu experienţă mai mică decât cei care activează la A.
Szilard Tătar este campion şi la seniori, având şanse reale de a fi cooptat în lotul României pentru Campionatul European din Polonia.
Ceilalţi doi sportivi medaliaţi sunt Robert Chiriac şi Casian Bogdan, ambii câştigând medalia de bronz la categoria copii.
„Sunt rezultate foarte bune, iar evoluţia avută de Robert Chiriac şi Casian Bogdan ne dau speranţe în viitor, copiii fiind într-o evidentă creştere de formă. Supriza acestei competiţii a venit din partea lui Alex Bogdan, care şi-a învins doi adversari înainte de limită, iar în finală a luptat împotriva campionului naţional la seniori al categoriei minus 65 de kilograme. În urma rezultatelor obţinute, CS Vidalis Zalău are doi sportivi cu şanse reale de a fi incluşi în lotul României pentru Campionatul European ce va avea loc în luna noiembrie, în Polonia, pe Szilard Tătar şi Alex Bogdan”, a precizat antrenorul Cristian Bolduţ.

Leave a Comment