Partida cu HCM Baia Mare se joacă luni

Marius Morar 15 octombrie 2012 1
Partida cu HCM Baia Mare se joacă luni

Victoria obţinută duminică la Galaţi, 35 – 22 împotriva formaţiei locale HC Danubius, a propulsat echipa managerului Gheorghe Tadici pe locul cinci în clasamentul Ligii Naţionale. Un succes care-l mulţumeşte pe tehnicianul zălăuan, chiar dacă, în prima parte a întâlnirii jucătoarele sale au comis câteva greşeli. “Meciul a fost echilibrat până la scorul de 9 – 9, însă din cauza greşelilor noastre. Fetele au fost probabil şi puţin emoţionate după evenimentul cu microbuzul, însă şi-au revenit la timp. Am avut două începuturi şi două finaluri de repriză foarte bune. Am anihilat extremele lor, care erau punctul lor forte şi am reuşit să ne desprindem decisiv. Practic, meciul era jucat după zece minute din repriza a doua. Sincer, mă gândeam la o victorie la o diferenţă de două, trei goluri, dar nu la una atât de mare. Este bine că am reuşit să ne impunem atât de clar, pentru că am făcut şi golaveraj”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
Pentru HC Zalău urmează duelul de pe teren propriu cu HCM Baia Mare, partidă programată luni, de la ora 17:30, în Sala “Avram Iancu” din Zalău.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. adi 16 octombrie 2012 at 12:37 - Reply

    Sala Avram Iancu???
    Nu se joaca in sala sporturilor?

Lasa un Raspuns »