Parcurs scurt pentru zălăuanul Andrei Brisc la Campionatul Naţional

Tenismenul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău a pierdut încă din primul meci atât la individual, cât şi în proba de dublu unde l-a avut ca partener pe Vlad Stoica de la CS Tenis Coreco Iaşi

În ciuda unei evoluţii destul bune, tenismenul zălăuan, Andrei Brisc, a avut un parcurs scurt la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de tenis de câmp rezervat juniorilor. Sportivul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău a avut neşansa de a se duela încă din primul meci atât la simplu, cât şi la dublu cu tenismeni mai bine cotaţi, fiind învins încă din primul tur.
La simplu, Brisc l-a întâlnit pe favoritul numărul şase al turneului, Radu Mihai Papoe, de la CS Târgovişte. După un început bun al zălăuanului, acesta reuşind să conducă cu 3 – 1 la game-uri şi având două mingi de 4 – 1, scorul a devenit egal 4 – 4, după 4 – 2 pentru Brisc. Finalul i-a aparţinut tenismenului din Târgovişte, care a reuşit să se impună cu scorul de 6 – 4. În setul al doilea, sportivul zălăuan a căzut psihic, reuşind să câştige un singur game, scorul final fiind 1 – 6. „Andrei Brisc a făcut un meci bun, dar experienţa adversarului şi-a spus cuvântul. Sportivul din Târgovişte, care a fost favoritul numărul şase al turneului, are multe meciuri jucate la activ. Noi am încercat să ne pregătim cât mai bine, Andrei a mers şi la Cluj pentru a susţine câteva meciuri, dar adversarul său are mai multă experienţă. Din păcate, tragerea la sorţi nu a fost favorabilă nici la dublu, fiindcă adversarii din Bucureşti erau printre favoriţii turneului”, ne-a declarat antrenorul Constantin Carp.
În proba de dublu, Andrei Brisc a făcut pereche cu Vlad Stoica de la CS Tenis Coreco Iaşi, fiind pentru prima dată când cei doi fac pereche într-o competiţie. Aceştia i-au întâlnit în primul tur pe bucureştenii Tudor Burduf şi Matei Georgescu, în faţa cărora au pierdut cu 4 – 6, 3 – 6.
Pentru Andrei Brisc a fost prima competiţie din acest an, următorul turneu fiind programat în luna februarie, la Bucureşti, o competiţie la care sunt aşteptaţi şi sportivi din străinătate. În luna martie va urma un nou turneu, în Albania, iar următoarea competiţie majoră va fi Campionatul Naţional din luna mai, unde Constantin Carp speră ca sportivul său să obţină o medalie.

One Thought to “Parcurs scurt pentru zălăuanul Andrei Brisc la Campionatul Naţional”

  1. Ionela Ionila

    Selectam dezvoltatori de proiect. Oferim curs gratuit de instruire de la zero . Oferim seriozitate si cerem seriozitate. Detalii dupa ce trimiteti textul ” Info ” la adresa de email : ionila.ionela@gmail.com

Leave a Comment