Pall Brigitta si Szeri Roberta, medaliate la Campionatele Nationale

Magazin Salajean 1 iunie 2010 0

Pall Brigitta si Szeri Roberta, medaliate la Campionatele Nationale

Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca a fost la sfarsitul saptamanii trecute gazda editiei din Acest an a Campionatelor Nationale de karate traditional, rezervate copiilor. Au fost prezenti 392 de sportivi de la 29 de cluburi din tara, printre care si opt sportivi de la CS Terra Kid Zalau, condusi de instructorul Iulia Clitan. Toti zalauanii au avut o evolutie buna, chiar daca printre acestia au fost si sportivi aflati la prima finala a unui Campionat National. Astfel, la copii 4 (6 – 8 ani), Solyom Szilard si Szeri Rebeca (ambii aflati la prima finala a unui Campionat National), au avut o evolutie foarte buna, chiar daca nu au fost medaliati.

O comportare multumitoare a avut si Vich Mark (la copii 3), in timp ce la copii 2, Pall Brigitta si Szeri Roberta au obtinut cele mai bune rezultate, ambele fiind medaliate. Cele doua karateka zalauane s-au intalnit in seminifinala, unde castigatoare a devenit Pall Brigitta, care a fost invinsa insa in finala. Astfel, la final, Szeri Roberta a fost medaliata cu bronz, in timp ce Pall Brigitta a castigat medalia de argint.

Tot la copii 2 a mai participat Abel Crecan, iar la copii 1, George Trifan si Dan Poptelecan. De mentionat ca la copii 3 si 4, sportivii au concurat doar la kata, in timp ce la copii 1 si 2, concurentii au evoluat atat la kata, cat si la kumite. In urma celor doua medalii obtinute, Pall Brigitta si Szeri Roberta au castigat dreptul de a participa la Campionatele Europene din luna mai, programate sa se desfasoare in Cipru.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »