Ovidiu Macarie, încă un sezon la campioana României

Magazin Salajean 29 iunie 2011 0

Ovidiu Macarie, încă un sezon la campioana RomânieiDupă discuţii cu mai mulţi tehnicieni români, conducerea clubului Remat Zalău a luat la începutul începutul acestei săptămâni decizia de a-l menţine şi în sezonul viitor pe banca tehnică pe secundul Ovidiu Macarie. Conducerea s-a declarat mulţumită de Macarie. El are deja o experienţă de un an la clubul nostru şi cunoaşte atât echipa, cât şi campionatul intern. Ne-am consultat şi cu antrenorul principal. Chiar dacă Mariusz Sordyl nu s-a întâlnit cu Macarie şi-a dat acordul să lucreze în sezonul viitor, ne-a mărturisit Cristian Ciobănescu, team-managerul Rematului.

Ovidiu Macarie a fost adus la echipa zălăuană în vara anului trecut, primul antrenor cu care a colaborat fiind slovenul Radovan Gacic. Macarie l-a înlocuit pe zălăuanul Aurel Vlaicu, care a ales în urmă cu un an să înceapă o colaborare cu formaţia germană TV Buhl, la care a fost numit antrenor secund.

Macarie a mai colaborat pe banca echipei campioane cu românul Mircea Dudaş şi cu neamţul Michael Merten, însă au fost şi momente în care acesta a condus singur echipa de pe margine, chiar şi la meciurile din Liga Campionilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »