Opt luptatori zalauani, pe podium la Cupa Prietenia

Magazin Salajean 26 februarie 2009 0

Opt luptatori zalauani, pe podium la Cupa Prietenia

In localitatea Apahida (Cluj) a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute Cupa Prietenia la lupte libere, competitie rezervata copiilor nascuti intre anii 1994 – 1996. Au participat cinci echipe: CSS Gherla, CSM Tg. Mures, CSM Armatura Zalau, CSS Viitorul Cluj si CSM Cluj-Napoca. La finalul competitiei, opt dintre luptatorii zalauani s-au clasat pe podium. La categoria 32 de kilograme, Alexandru Mercea s-a clasat pe locul intai, in timp ce la categoria 35 de kilograme, Darius Lingurar a ocupat pozitia a treia. Raul Farcas s-a clasat pe locul trei la categoria 38 de kilograme, iar, tot la aceasta categorie, Ciprian Rusu a ocupat pozitia a patra.

Sergiu Maxim s-a clasat pe locul intai la categoria 42 de kilograme, loc pe care s-a clasat si Petrut Moigradean la categoria 47 de kilograme. Daniel Bota s-a clasat pe locul intai la categoria 73 de kilograme, in timp ce la fete, Ana Moigradean a ocupat pozitia secunda.

Saptamana trecuta a avut loc si la Zalau o competitie de lupte libere, Cupa Mesesul, competitie rezervata copiiilor nascuti intre anii 1994 – 1996, la care au fost prezenti sportivi de la CSS Zalau si CSM Armatura Zalau. La finalul competitiei, noua dintre zalauanii prezenti au urcat pe podium. Astfel, la categoria 32 de kilograme, locul intai a fost ocupat de Alexandru Mercea. La categoria 37 de kilograme, locul intai a fost ocupat de Raul Farcas, in timp ce pe pozitia secunda s-a clasat Ciprian Rusu. Sergiu Maxim a urcat pe cea mai inalta treapta la categoria 42 de kilograme, in timp ce la categoria 47 de kilograme, Petrut Moigradean s-a clasat pe pozitia secunda. Daniel Farcas s-a clasat pe pozitia intai la categoria 53 de kilograme, in timp ce, la categoria 59 de kilograme, David Lacatus a ocupat locul doi. La aceeasi categorie, Ionut Sabau s-a clasat pe pozitia a treia, in timp ce Daniel Bota s-a clasat pe pozitia intai la categoria 73 de kilograme.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »