Onicas, Unimatan si Barjac, la cursul de instruire

Magazin Salajean 10 februarie 2010 0

Onicas, Unimatan si Barjac, la cursul de instruire

Cei trei arbitri, Ioan Onicas, Paul Unimatan si Gabriel Barjac, se afla incepand de luni, la Bucuresti, pentru a participa la Cursul de instruire a arbitrilor, arbitrilor asistenti si observatorilor de arbitri din Liga I. 23 de arbitri, printre care se afla si Paul Unimatan si 38 de arbitri asistenti, printre care sunt si Ioan Onicas si Gabriel Barjac (care face parte incepand din acest an din lotul A) asista timp de trei zile la lectiile tinute de catre membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF: Ioan Igna, Nicolae Rainea, Dan Petrescu, Ioan Costin Toma, Nicolae Grigorescu, Vasile Curt, Nicolae Marodin, Corneliu Fecioru, Constantin Gheorghe, Corneliu Sorescu si Stan Prodan.

Vor conferentia si doi invitati din strainatate, precum si selectionerul Razvan Lucescu, ultimul prezentand un material numit Relatia antrenor – arbitru. Cei doi invitati din strainatate sunt renumitul fost arbitru grec Kyros Vassaras, care este in acest moment presedintele comisiei arbitrilor din federatia elena si Wilfried Heitmann, responsabilul UEFA in problema implementarii Conventiei pentru educarea si organizarea arbitrilor. Daca vremea va permite, foarte probabil, arbitrii din Liga I vor sustine azi si testele fizice.

Sedintele au loc la Casa Fotbalului, iar masa si cazarea, la Mogosoaia. Tot la Bucuresti va avea loc, incepand de vineri, intalnirea arbitrilor din Liga a II-a, Salajul urmand sa-l aiba ca reprezentant pe Tunyogy Ferencz.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »