Onicaş ar putea părăsi Zalăul

Transferată în vara anului trecut sub formă de împrumut de la Centrul Naţional de Excelenţă de la Vâlcea, handbalista Anca Onicaş ar putea să nu se mai regăsească în lotul formaţiei HC Zalău în sezonul viitor. Jucătoarea care a început handbalul la CSS Hunedoara nu a putut fi transferată definitiv la HC Zalău decât în schimbul unei grile de transfer de 11.000 de euro, sumă pe care, managerul Gheorghe Tadici nu este dispus să o achite.
„Nu merită să plătim acea grilă, fiindcă, după un an sau doi, după ce o formez ca jucătoare, pleacă la altă echipă”, ne-a declarat Gheorghe Tadici, cate nu a participat la licitaţia organizată joi la Federaţia Română de Handbal.
În aceste condiţii, există doua variante pentru Anca Onicaş: ori rămâne încă un an sub formă de împrumut la HC Zalău, ori ajunge definitiv la un alt club din România care este dispus să plătească acea grilă de transfer.
Dintre jucătoarele de la Centrul Naţional de Excelenţă de la Vâlcea scoase la licitaţie joi, doar Bianca Curmenţ, portar ce a evoluat în sezonul trecut la HC Alba Sebeş, şi-a găsit echipă, aceasta urmând să evolueze în sezonul viitor la Măgura Cisnădie.

One Thought to “Onicaş ar putea părăsi Zalăul”

  1. Anonim

    Ce mai face striparul?

Leave a Comment