UPDATE: Olimpia II Satu Mare, adversara echipei Luceafărul Bălan la meciul de baraj

Adversar incomod pentru campioana judeţului Sălaj în „dubla” din cadrul barajului pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal. Luceafărul Bălan se va duela cu echipa campioană a judeţului Satu Mare, Olimpia II Satu Mare, „satelitul” formaţiei din Liga a II-a. De altfel, sătmărenii au dreptul chiar să aibă în primul „11” câţiva jucători de la prima echipă, care au fost trecuţi în lot încă de la începutul sezonului.
„Este unul dintre cei mai dificili adversari. Luceafărul Oradea ar fi fost cel mai incomod adversar, dar şi Olimpia II Satu Mare este una dintre echipele pe care nu aş fi vrut să le întâlnim la acest baraj. La prima vedere, pot spune că echipa adversă porneşte cu prima şansă, pentru că efectuează zilnic antrenamente şi va putea utiliza şi câţiva jucători de la prima echipă, dar vom aborda ambele jocuri cu încredere, nu vom dezarma. Avem o şansă pe care vom încerca să o fructificăm”, a precizat antrenorul Marius Paşca.
Olimpia II Satu Mare este antrenată de Mircea Bolba, care în urmă cu şapte ani era tehnicianul echipei Silvania Şimleu Silvaniei. „Cunosc prea puţin echipa din Bălan. Abia după ce am aflat adversarul am început să aflu mai multe detalii despre Luceafărul Bălan. Voi veni sâmbătă la Jibou, la meciul din finala Cupei României pentru a vedea echipa lui Marius Paşca. Nu cred că noi avem prima şansă, pentru că majoritatea jucătorilorm ei sunt tineri, generaţiile ’96 – ’97, plus câţiva jucători de la prima echipă. Cred că vor fi două jocuri disputate, frumoase, pe placul publicului. Cu Marius Paşca sunt prieten, sper să ne şi întâlnim la meciul de sâmbătă de la Jibou şi nu pot decât să-i urez baftă în aceste jocuri. Sper ca ambele echipe să practice un fotbal de calitate, iar cel mai bun să câştige”, a declarat antrenorul sătmărean.
Partida tur dintre Luceafărul Bălan şi Olimpia II Satu Mare va avea loc în 20 iunie, la Satu Mare, foarte probabil pe Stadionul „Olimpia”, iar returul, o săptămână mai târziu, pe terenul de la Gîlgău Almaşului.
Cel mai dorit adversar nu doar pentru campioana Sălajului a fost reprezentanta judeţului Maramureş, ACS Fotbal Comuna Recea.
Pentru Marius Paşca este al patrulea meci de baraj la care va participa în calitate de antrenor principal, la primele trei fiind tehnicianul echipei FC Zalău, cu care a promovat în Liga a III-a în vara anului 2008.
La nivel naţional vor fi organizate 21 astfel de dueluri în care se vor întâlni 42 de echipe campioane.

Leave a Comment