Obiectiv ratat la Campionatele Nationale

Magazin Salajean 12 noiembrie 2009 0

Obiectiv ratat la Campionatele Nationale

Razvan Calota si Cristian Pop s-au intors fara nicio medalie de la Campionatele Nationale de box rezervate cadetilor, desi obiectivul stabilit era castigarea a doua medalii

Editia din acest an a Campionatelor Nationale de box, rezervate cadetilor, a avut loc saptamana trecuta, la Ploiesti, la start fiind prezenti 136 de sportivi. Printre acestia s-au aflat si doi pugilisti de la Clubul Sportiv Municipal Zalau, pregatiti de Ioan Dragos. Din pacate, evolutia acestora a fost una sub asteptari, intorcandu-se la Zalau fara nicio medalie, desi obiectivul stabilit era castigarea a doua medalii. Astfel, la categoria 48 de kilograme, Razvan Calota s-a calificat direct in turul doi, unde a pierdut in fata unui pugilist din Tulcea. Celalalt reprezentant al clubului zalauan, Cristian Pop, care a boxat la categoria 76 de kilograme, a intalnit in primul tur un sportiv de la Dinamo Bucuresti, in fata caruia a pierdut dupa o decizie eronata a arbitrului de ring. Scorul era 3 – 0 pentru zalauan dupa prima runda, iar in runda a doua, dinamovistul i-a aplicat o directa in cap lui Cristian Pop, moment in care acesta a fost numarat de arbitrul de ring, care l-a desemnat castigator in cele din urma pe sportivul din capitala.

Marti a avut loc la Oradea si Cupa Box Club Arad, la care au fost prezenti trei sportivi de la CSM Zalau.

Ovidiu Jurje (cat. 91 kg) si Szabo Robert (cat. 75 kg) au castigat meciurile pe care le-au sustinut, in timp ce Razvan Calota (cat. 48 kg) a fost invins la puncte. Cei trei pugilisti, carora li se va adauga si Viorel Streang (cat. 69 kg), vor participa sambata si duminica la Gongul Oradean. Acestia vor fi insotiti de antrenorul Ioan Dragos.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »