Obiectiv indeplinit

Magazin Salajean 11 februarie 2009 0

Obiectiv indeplinit

Voleibalistii (juniori I) de la CSS Zalau s-au calificat in turneul semifinal al Campionatului National

Echipa de volei (juniori I) de la Clubul Sportiv Scolar Zalau a participat la sfarsitul saptamanii trecute la cel de-al doilea turneu din cadrul fazei a II-a a Campionatului National. Turneul a avut loc la Baia Mare, iar, pe langa echipa antrenata de Vasile Ilies, au mai fost prezente: CSS 2 Matrix Baia Mare, CSS Viitorul Cluj si LPS Bistrita. La fel ca in turneul de la Zalau, desfasurat in urma cu doua saptamani, voleibalistii zalauani au ingregistrat doua victorii si o infrangere. In prima zi a turneului, CSS Zalau a dispus cu scorul de 3 – 0 de CSS Viitorul Cluj. Dupa ce in primul set Tadici si compania s-au impus cu scorul de 25 – 16, in setul al doilea, voleibalistii zalauani s-au impus abia in prelungiri. Diferenta din ultimul set a fost de patru puncte, scor 25 – 21. Desi la capitolul talie echipa zalauana a dominat categoric, pe teren, elevii profesorului Ilies au avut nevoie de cinci seturi pentru a castiga meciul cu LPS Bistrita. Astfel, dupa ce in primul set au castigat cu scorul de 25 – 11, voleibalistii de la CSS Zalau au pierdut setul al doilea cu scorul de 25 – 19. Al treilea set le-a revenit din nou jucatorilor de la poalele Mesesului, care s-au impus cu scorul de 25 – 16, insa au cedat din nou in setul patru, fiind invinsi cu scorul de 25 – 20. Insa, in tie-break, bistritenii nu au acumulat decat sase puncte, zalauanii castigand astfel setul cinci cu scorul de 15 – 6. A urmat partida cu echipa organizatoare, CSS 2 Matrix Baia Mare, care s-a incheiat cu acelasi scor ca in turneul de la Zalau, 3 – 1 pentru formatia baimareana, desi primul set le-a revenit voleibalistilor zalauani, care s-au impus cu scorul de 25 – 19.

Celelalte trei seturi au fost pierdute la 17, la 21 si la 16. In urma rezultatelor inregistrate in cele doua turnee, CSS Zalau a terminat faza a II-a pe locul doi in Seria a VI-a, calificandu-se in turneul semifinal ce va avea loc in perioada 25 – 29 martie. Locatia urmeaza sa fie stabilita de Comisia de Competitii din cadrul Federatiei Romane de Volei, in sedinta din 3 martie. Obiectivul nostru pentru sezonul 2008 – 2009 a fost calificarea in turneul semifinal, insa, aceasta reusita ne obliga sa ne schimbam obiectivul si sa ne calificam in primele sase echipe din tara. Baietii au avut o prestatie mult mai buna decat in primul turneu, remarcandu-se intreaga echipa. Vreau sa multumesc pe aceasta cale parintilor si profesorilor scolilor de unde provin copiii pentru intelegerea care au dat dovada, a declarat dupa turneu profesorul Vasile Ilies.

Lotul CSS Zalau: Dan Remes, Constantin Tadici, Florin Tolas, Radu Predescu, Kis Gabriel, Gheorghe Purcar, Cristian Zaha, Andrei Alexa, Felician Sabau, Adrian Pantea, Mihai Ciupe si Adrian Pop. De la turneu au lipsit: Ciprian Puscas si Alexandru Pop. Antrenor: Vasile Ilies.

Rezultatele turneului de la Baia Mare:

CSS Zalau – CSS Viitorul Cluj 3 – 0

CSS 2 Matrix Baia Mare – LPS Bistrita 3 – 1

CSS Zalau – LPS Bistrita 3 – 2

CSS 2 Matrix Baia Mare – CSS Viitorul Cluj 3 – 0

CSS Zalau – CSS 2 Matrix Baia Mare 1 – 3

CSS Viitorul Cluj – LPS Bistrita 3 – 0

Clasament:

1. CSS 2 Matrix Baia Mare 6 6 0 18 – 3 12p

2. CSS Zalau 6 4 2 14 – 9 10p

3. CSS Viitorul Cluj 6 2 4 7 – 12 8p

4. LPS Bistrita 6 0 6 3 – 18 6p

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »