Oare ce ar mai trebui facut?

Magazin Salajean 6 octombrie 2008 0

Oare ce ar mai trebui facut?

Desi cei din conducere au adus in aceasta vara cinci jucatori noi din strainatate la echipa, dar si un antrenor strain dupa prima etapa, VC Remat tot nu a reusit sa castige prima partida de pe teren propriu

VC Remat – CSS Constam Buzau 2 – 3 (13, 23, -19, -23, -8)

VC Remat: Stoian, Milkov, Todoran, Sajnberger, Dakovic, Ateljevic, Madzarevic – libero. Au mai evoluat: Gontariu, Pop si Despotovski. Antrenor principal: Dragan Djordevic. Antrenor secund: Aurel Vlaicu.

Obiectivul stabilit in acest sezon de VC Remat este clasarea in primele patru echipe, insa dupa modul in care echipa zalauana a debutat in noul sezon, acest obiectiv pare a fi tot mai greu de stabilit. Dupa esecul inregistrat in prima etapa, scor 3 – 2 in deplasare, in fata echipei Unirea Dej, voleibalistii zalauani nu au reusit sa castige nici meciul sustinut sambata, pe teren propriu, in fata echipei Constam Buzau. Esecul a fost cu atat mai dureros cu cat gruparea de la poalele Mesesului a condus cu scorul de 2 – 0 la seturi, primul set castigandu-l chiar la o diferenta de 12 puncte. Chiar daca in setul doi s-a mers cap la cap pana la final, zalauanii s-au impus la o diferenta de doua puncte. A urmat insa setul trei, in care, desi zalauanii au condus la un moment dat cu scorul de 9 – 6, oaspetii au intors rezultatul in favoarea lor, pe fondul unor greseli in echipa zalauana, si s-au impus la o diferenta de sase puncte. Setul patru a fost cel mai disputat al meciului, cu multe rasturnari de scor, insa pe final oaspetii au fost cei care s-au impus la o diferenta de doua puncte.

Setul decisiv a fost cat se poate de simplu pentru oaspeti, care au castigat la o diferenta de sapte puncte.

Sigur ca, noul antrenor principal a fost la primul meci oficial pe banca echipei zalauane, insa trebuie tinut cont si de faptul ca adversara echipei Remat a fost una destul de modesta, de care voleibalistii zalauani trebuiau sa treaca fara emotii. In etapa viitoare, care va avea loc miercuri, VC Remat va evolua in deplasare, in fata echipei Dinamo Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »