O victorie ii mai desparte de locul intai

Magazin Salajean 7 aprilie 2009 0

O victorie ii mai desparte de locul intai

Voleibalistii de la Phoenix Simleu Silvaniei au castigat primul meci din cele trei programate pentru stabilirea primelor doua locuri din Seria A2 Vest

Colegiul Iuliu Maniu din Simleu Silvaniei a gazduit sambata partida de volei masculin din cadrul Campionatului National al Diviziei A2 la volei masculin, seria Vest, dintre Phoenix Simleu Silvaniei si Club Volei Municipal Brasov. Meciul a decurs intr-un ritm pozitiv pentru simleuani, care si-au adjudecat victoria dupa numai trei seturi. In primul set, gruparea de la poalele Magurii s-a detasat gradual, scorul evoluand de la 8-5 la 13-7 si la 20-10, dupa aproximativ 15 minute de joc. Prestatia buna a libero-ului Adrian Holhos, a contribuit din plin la castigarea primului set cu scorul de 25-13. Al doilea si al treilea set au decurs intr-un mod similar. Desi prestatia de joc a simleuanilor a fost una foarte buna, unele greseli ale acestora au mai adus puncte si pentru brasoveni. Setul al doilea s-a mentinut in ritm de egalitate pentru inceput: 5-5, 10-10, apoi scorul s-a modificat in favoarea CS Phoenix, care a finalizat setul cu 25-19. Pozitia de ridicator a lui Harlisca si servele lui Negrean s-au facut simtite pe parcursul setului al treilea, cand simleuanii s-au mentinut la o distanta de 3-4 puncte fata de brasoveni. Silaghi, Suson si Stoica au intervenit cu precizie la blocaje, inlesnind obtinerea victoriei. De la 6-3, 16-3, 22-18, voleibalistii simleuani au inchis tabela setului al treilea, si al meciului, la 25-22. Meciul de sambata a contat pentru prima etapa din faza a III-a a play-off-ului, urmand ca cel de-al doilea meci sa aiba loc maine, la Brasov. In cazul unei noi victorii, simleuanii vor termina pe primul loc campionatul, iar brasovenii pe locul secund. Daca victoria le va reveni voleibalistilor din Brasov, echipa care va termina pe prima pozitie se va decide abia in al treilea meci, care va avea loc la finalul saptamanii, la Simleu Silvaniei. Dupa incheierea campionatului, primele doua echipe din Seria Vest vor participa la turneul de promovare in Divizia A1, alaturi de primele doua clasate din Seria Est. La finalul turneului ce va avea loc in luna mai, ocupantele primelor doua locuri vor promova in primul esalon voleibalistic al tarii.

CS Phoenix i-a avut in teren pe: capitanul de echipa Radu Stoica, libero-ul Adrian Holhos, Marius Mascovits, Andrei Harlisca, Silviu Suson, Mihai-Ionut Silaghi, Dejan Bocerec, Emanuel Lung, Vlad Negrean, Cristian Boroeanu.

Club Volei Municipal Brasov s-a prezentat in teren cu: capitanul de echipa Florin Oprea, libero-ul Leonard Constantinescu, Paul Craciun, Florin Balhaceanu, Ciprian Vitelaru, Mihai Cartacuzencu, Andrei Molnar, Eduard Popescu, Daniel Stancu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »