O nouă reîntâlnire între foştii componenţi ai FC Armătura Zalău

Marius Morar 11 decembrie 2012 1
O nouă reîntâlnire între foştii componenţi ai FC Armătura Zalău

Evenimentul este programat în 28 decembrie

La iniţiativa fostului director sportiv, Birtalan Attila, foştii componenţi ai FC Armătura Zalău din perioada 2003 – 2005 s-au reîntâlnit anul trecut pentru prima dată de la desfiinţarea echipei. “În funcţie de cum se vor simţi băieţii la prima întâlnire şi de posibilităţile lor se va decide dacă vom mai organiza astfel de evenimente”, avea să declare Birtalan Attila înaintea evenimentului de anul trecut.
Foarte puţini au fost cei care au lipsit de la reîntâlnire, printre cei prezenţi fiind vicepreşedintele Marcel Petrean, directorul tehnic, Florin Mureşan, antrenorul principal, Leo Grozavu, antrenorul secund Călin Pop, delegatul Zoltan Ardelean, dar şi o mare parte din jucători: Claudiu Mutu, Cosmin Cosma, Bogdan Unguruşan, Cristian Oros, Alexandru Pop, Gigi Gorga, Marius Muntean, Gabriel Vaşvari, Claudiu Cornaci, Marian Ignat şi George Bumbuţ. “În acest an cred că vom fi mai mulţi, pentru că mi-a mai confirmat prezenţa Lucian Zoicaş şi sunt şanse mari să ajungă la întâlnire şi Adrian Gongolea”, a declarat fostul director sportiv.
Evenimentul din acest an este programat în data de 28 decembrie, de la ora 16:30, în sala de sport a Şcolii Generale “Corneliu Coposu”.
Ultimul meci disputat de FC Armătura Zalău în Divizia B a avut loc în toamna anului 2005, împotriva Unirii Alba Iulia, formaţie condusă de pe margine la acea vreme de Cornel Ţălnar.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. eu 11 decembrie 2012 at 18:07 - Reply

    TOATE CA TOATE DAR CE CAUTA DRAGOS IN POZA, CA EL NU CRED CA A AVUT CEVA TREABA CU FOTBALU, MAI DEGRABA CU BOXUL

Lasa un Raspuns »