O noua etapa intermediara la juniori republicani

Magazin Salajean 1 aprilie 2010 0

O noua etapa intermediara la juniori republicani

Campionatul National de juniori republicani a programat in aceasta dupa-amiaza etapa a XVIII-a, in care va avea loc si derby-ul dintre FC Silvania Simleu Silvaniei si Viitorul Zalau. Meciul va avea loc pe Stadionul Nicolae Mandel din Nusfalau, de la ora 12 juniorii A si de la ora 14, juniorii B.

Cele doua meciuri vor fi conduse de o brigada clujeana, condusa la centru de Ionut Gherle, iar la cele doua linii de Octavian Trenca si Andra Vescan. Rezerva la primul meci va fi Ovidiu Birlutiu, care va oficia la centru partida de juniori B. In partida tur, FC Silvania s-a impus cu scorul de 3 – 0 la juniori A, in timp ce la juniori B, victoria le-a revenit zalauanilor, Viitorul impunandu-se cu scorul de 5 – 1.

FC Zalau va evolua in deplasare, in fata celor de la Ariesu Turda, meciul urmand sa fie arbitrat de o brigada bistriteana. La centru va fi Daniel Ciobanica, iar la cele doua linii Mihai Marica si Andra Hiticas. Rezerva va fi Iftenie Singeorzan, acesta urmand sa arbitreze la centru cel de-al doilea meci.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »