Numar redus de participanti la Crosul Rotary

Magazin Salajean 26 mai 2010 0

Numar redus de participanti la Crosul Rotary

Organizat in acest an pentru a doua oara consecutiv, Crosul Rotary, desfasurat joi dupa-amiaza, pe Bulevardul Mihai Viteazul, nu s-a bucurat de un numar prea mare de participanti. Daca anul trecut, la start s-au aliniat aproximativ 1.100 de participanti, cifra din acest an nu a depasit 700, desi vremea a fost frumoasa.

Cea mai slaba participare a fost la clasele XI – XII, unde din 21 de clase au fost prezente doar noua fete, ceea ce ridica un mare semn de intrebare. Din pacate, nu a fost o participare atat de numearoasa cum ne-am asteptat, iar cauza o reprezinta comoditatea din scoli atat a elevilor, cat si a profesorilor, a declarat Gheorghe Tadici, membru al Clubului Rotary, care a fost si initiatorul acestui concurs.

Principalul organizator a fost Clubul Rotary Zalau, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Zalau, Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, Inspectoratul de Politie al Judetului Salaj, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Salaj, Statia de Salvare, Asociatia Judeteana de Atletism si firma Total AS, care a asigurat apa pentru participanti. Crosul este inclus in calendarul Clubului Rotary si va fi organizat in fiecare an, in ultima decada a lunii mai.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »