Nu se mai organizeaza Gala de K1 de la Zalau

Magazin Salajean 19 ianuarie 2011 0

Nu se mai organizeaza Gala de K1 de la Zalau

Desi au mai ramas doar doua zile pana la data programarii Galei de K1 de la Zalau, organizatorii nu au primit pana azi un raspuns oficial din partea Primariei Zalau, in ceea ce priveste inchirierea Salii Sporturilor. Aceasta, dupa ce primarul Radu Capilnasiu i-a asigurat vinerea trecuta pe organizatori ca nu vor intampina probleme pentru inchirierea Salii Spor-turilor. Chiar daca azi ar fi primit probabil un raspuns pozitiv in ceea ce priveste inchirierea Salii Sporturilor, Bogdan Magurean si Gringo Mandache au afirmat ca nu vor mai organiza gala. S-au facut presiuni din toate partile pentru a nu se organiza aceasta Gala de K1.

Pana azi (n.r. ieri) nu am primit un raspuns oficial de la Primarie, desi mai sunt doar doua zile pana la gala. Noi am solicitat datele de 21 si 22 ianuarie. In prima faza ne-au spus ca ne lasa vineri, pe urma ca numai sambata. Nu puteam astepta pana in ultima zi, fiindca sportivii, invitatii, dar si spectatorii trebuiau sa stie exact ziua in care are loc evenimentul. Atat eu, cat si Gringo stim ca am avut un trecut zbuciumat si ca acest lucru ne-a pus probleme in organizarea acestei gale, insa, pana la urma, orice om merita o sansa. Ne pare rau ca a trebuit sa suferim din cauza trecutului nostru si nu am putut demonstra la noi acasa ca suntem si sportivi.

Pacat ca cei de aici nu au vrut sa ne dea o sansa, fiindca nu era numai sansa noastra, ci si a Salajului. Nu am facut rau nimanui niciodata fara motiv si am respectat pe toata lumea. Cei de la Primarie ne-au spus ca nu promoveaza violenta, desi astfel de gale se organizeaza in toata lumea. Insa, daca e asa, le-am sugera ca pe viitor sa nu mai organizeze competitii care au la baza sporturile de contact, a declarat fostul practicant de kyokushin, care a devenit in aceasta ramura de sport vicecampion european, vicecampion international, campion national si castigator al Cupei Romaniei.

Magurean a mai precizat ca acest lucru nu face decat sa-l ambitioneze, spunand ca-si va demonstra valoarea in alte gale organizate in Romania. O sa ma pregatesc cat pot eu mai bine pe viitor si voi participa la gale organizate in alte judete. Atat eu, cat si ceilalti zalauani care ar fi trebuit sa lupte in gala de la Zalau vom demonstra ca avem valoare in galele care urmeaza. Vom demonstra ca avem suflet in noi si ne putem schimba.

In cadrul Galei de la Zalau erau programate opt meciuri, patru de K1 si patru de MMA. Pe langa Magurean si Mandache, din Zalau urmau sa mai lupte Florin Ciurbe alias Turbo, Dacian si Adrian Sauca si Cristian Macai.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »