Nu putem continua la infinit acest scandal intre cluburi

Magazin Salajean 30 august 2011 0

Nu putem continua la infinit acest scandal intre cluburi

Scandalul aparut in aceasta vara intre HC Zalau si jucatoarea Adriana Holhos s-a transformat in ultima perioada intr-un adevarat razboi intre clubul de handbal si Volei Club Remat Zalau. Ultimul episod a avut loc vineri, cand voleibalistii de la Remat au intrat pe terenul de joc la pauza ultimului meci al Cupei Salaj, cel dintre CSM Cetate Deva si U Jolidon Cluj, iar repriza a doua nu s-a mai disputat. Managerul Gheorghe Tadici recunoaste ca le-a dat voie voleibalistilor de la Remat sa inceapa incalzirea, insa intr-un colt al salii, iar in momentul in care s-a intors de la vestiare acestia efectuau stretching-ul in mijlocul salii, lucru ce l-a deranjat atat pe el, cat si pe reprezentantii celor doua echipe care sustineau ultimul joc.

De cealalta parte, oficialii clubului Remat s-au aratat deranjati de faptul ca nu au fost anuntati de prelungirea timpului alocat turneului de handbal, dar si de faptul ca jucatorii nu au fost lasati sa-si incheie incalzirea pe perioada pauzei. Va dau cuvantul meu de onoare ca nu am stiut nimic decat dupa cateva ore. Am discutat cu antrenorii si mi s-a spus ca au cerut sa fie lasati sa faca incalzirea, insa nu puteau decat pe centrul salii, fiindca la cele doua porti se incalzeau jucatoarele de rezerva de la Cluj si Deva. Mi-au spus ca in momentul in care mai aveau 4 – 5 minute de stretching, a intrat in sala domnul Tadici, dupa care au avut loc cateva discutii contradictorii. Nu are importanta daca s-a depasit timpul alocat turneului. Nu suntem batuti in cap sa stricam o competitie, chiar daca e amicala, dar antrenorul Mariusz Sordyl mi-a spus ca l-a deranjat faptul ca nu a fost anuntat de prelungirea turneului de handbal. Nu putem continua la infinit acest scandal intre cluburi. Avem si noi in Zalau doua echipe cu traditie si ar fi pacat sa nu existe o intelegere intre ele, a afirmat presedintele Rematului, Liviu Ciupe.

Gjoko Josifov, inca un an la Remat Zalau

Dupa ce a devenit de doua ori consecutiv campion al Romaniei la volei masculin cu Remat Zalau, macedoneanul Gjoko Josifov va evolua inca un sezon la gruparea de la poalele Mesesului. Desi in prima faza nu se afla in calculele conducerii si a antrenorului polonez Mariusz Sordyl, Josifov a fost contactat in cele din urma de oficialii Rematului, pentru a colabora si in sezonul viitor, iar saptamana trecuta a semnat un nou contract. Josifov a avut probleme cu greutatea cand l-am adus la Zalau, insa a slabit foarte mult in ultima perioada. Daca mai da cateva kilograme jos poate deveni cel mai bun centru din campionatul intern, a precizat team-managerul Rematului, Cristian Ciobanescu.

Josifov se va alatura la finalul acestei saptamani lotului pregatit de polonezul Mariusz Sordyl, jucatorul macedonean fiind convocat saptamana trecuta la nationala Macedoniei, care a jucat impotriva reprezentativei Muntenegrului, in calificarile pentru Jocurile Olimpice de anul viitor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »