Noua pugilisti pe podium la Memorialul Angelco Sirbovan

Magazin Salajean 9 decembrie 2010 0

Noua pugilisti pe podium la Memorialul Angelco Sirbovan

Memorialul Angelco Sirbovan a ajuns in acest an la editia a XII-a, adunand la start 110 pugilisti de la 12 cluburi din tara. Competitia a fost organizata de CSM Baia Mare, CSS 2 Baia Mare, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures, Asociatia Judeteana de Box Maramures si Fundatia Prietenii Boxului Maramuresean.

Clubul Sportiv Municipal Zalau a fost prezent la aceasta gala cu zece sportivi, noua dintre ei reusind sa se claseze pe podium la final.

La seniori, Adrian Poputea (sportiv cu dubla legitimare la BC UVVG ARAD – CSM Zalau) a ocupat locul intai la categoria 91 de kilograme, in timp ce Andrei Buciuman, tot la seniori, dar la categoria 64 de kilograme, s-a clasat pe pozitia secunda.

Szabo Robert a ocupat locul intai la categoria 69 de kilograme, tineret, in timp ce juniorul Emanuel Popit (cat. 54 kg) s-a clasat pe pozitia a doua.

La cadeti au fost trei locuri intai, Denis Cordis (cat. 42 kg), Gabriel Cighi (cat. 54 kg) si Ionut Chis (cat. 56 kg). Andreea Bulz a ocupat si ea prima pozitie la categoria 50 de kilograme, junioare, iar la tineret, Georgiana Pop s-a clasat pe locul doi. Al zecelea pugilist prezent a fost Bogdan Trif, care a pierdut din primul tur.

Pentru pugilistii de la CSM Zalau urmeaza Cupa Meses, gala programata in perioada 17 – 18 decembrie, prilej cu care va avea loc si festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi de la club. La aceasta competitie si-au anuntat prezenta si sportivi de la clubul maghiar Szolnok.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »