Noua echipe din Liga a V-a la Cupa AJF

Magazin Salajean 28 februarie 2012 0

Prima faza a editiei din acest an a Cupei AJF la fotbal in sala va avea loc sambata, 3 martie, incepand cu ora 10. Secretarul Asociatiei Judetene de Fotbal Salaj, Paul Georgescu, ne-a informat ca vineri, cand a fost si ultima zi de achitare a taxei de participare, a fost stabilita componenta celor patru grupe. Cele mai multe echipe inscrise provin din campionatul Ligii a V-a, din Liga a IV-a fiind inscrise doar sapte echipe. Astfel, Grupa A va fi alcatuita din echipele: CS Barcau Nusfalau, Gloria Bobota, Kemer Camar si Stejarul Sag. Flacara Halmasd este favorita in Grupa B, din care mai fac parte AS Venus Maeriste, Sportul Simleu Silvaniei si Gloria Ban. Grupa C pare, cel putin la prima vedere, destul de echilibrata, fiind alcatuita din Silvania Cehu Silvaniei, Inter Cizer, Venus Borla si Olimpic Garcei. Campioana editiei trecute a Ligii a IV-a, Mesesul Treznea, a fost repartizata in Grupa D, alaturi de Cetate Almasu, Olimpic Bocsa si Unirea Hereclean.

La prima vedere, cele mai interesante dueluri par a fi in grupele A si C. In prima grupa, CS Barcau Nusfalau si Gloria Bobota au cele mai mari sanse la calificarea in semifinale. Formatia din Nusfalau ocupa locul trei in clasamentul Ligii a IV-a, in timp ce echipa din Bobota se situeaza pe pozitia a IV-a, diferenta dintre cele doua fiind de trei puncte. In Grupa C, Inter Cizer si Silvania Cehu Silvaniei au prima sansa la calificarea in semifinale. Cizerul ocupa locul sapte in clasament, cu 18 puncte, iar echipa din Cehu Silvaniei, locul opt, cu 13 puncte.

La fel ca la editia anterioara, faza grupelor se va desfasura in mediul rural, partidele din grupele A si B urmand sa se dispute la Pericei, iar cele din grupele C si D, la Cehu Silvaniei. Echipele clasate pe primul loc in cele patru grupe vor accede in semifinale. Faza finala a competitiei, care va cuprinde semifinalele si finalele, se va desfasura in 10 sau 11 martie, locatia nefiind inca stabilita.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »