Notigan pleaca de la FC Zalau

Magazin Salajean 26 iunie 2008 0

Notigan pleaca de la FC Zalau

Goalkeeper-ul echipei zalauane este dispus sa renunte la Liga a III-a pentru a castiga mai multi bani la munca in Italia. Conducerea echipei zalauane i-a promis jucatorului un salariu lunar, caruia urmau sa i se adauge si primele pentru victorii, insa Adrian Notigan a cerut o marire de salariu. Cei din conducere mi-au spus cat sunt dispusi sa-mi ofere, iar eu am cerut inca ceva in plus. Daca vor fi de acord cu marirea de salariu voi continua la Zalau, iar daca nu, voi pleca la munca in Italia. Viata este scurta si trebuie sa-i ofer conditii cat mai bune copilului meu. Daca nu merita sa raman la echipa, voi pleca impreuna cu sotia pe o perioada de trei luni, dupa care vom reveni in tara. Daca voi gasi acolo vreo echipa voi juca in strainatate, daca nu, voi reveni la Zalau, fiindca mai sunt o gramada de echipe de fotbal in judet, a afirmat Notigan. Sansele ca acesta sa continue cu gruparea zalauana sunt aproape nule, fiindca antrenorul Marius Pasca a precizat ca cei din conducere nu pot sa-i ofere jucatorului suma pe care acesta a cerut-o. Nu putem sa facem separatisme. Majoritatea jucatorilor cu experienta vor avea cam acelasi salariu, iar daca vom face diferente intre jucatori vor interveni discutii, a fost de parere Pasca.

FC Zalau s-ar putea intari azi cu patru jucatori

La finalul primei zile de pregatire pentru noul sezon, antrenorul Marius Pasca a primit unda verde din partea conducerii pentru aducerea a trei sau chiar patru jucatori noi la echipa. Chiar daca acesta nu a vrut sa divulge numele celor patru fotbalisti, doi dintre acestia se pare ca sunt Mandru si Gorga, fotbalisti ce au evoluat in trecut si la defuncta FC Armatura Zalau. Cel mai probabil maine (n.r. azi) voi avea o discutie finala cu ei, a declarat Pasca. Sansele sunt foarte mari ca jucatorii respectivi sa evolueze pe viitor la Zalau, fiindca acestia si-au dat deja acceptul pentru o viitoare colaborare, urmand doar sa se stabileasca suma transferurilor. FC Zalau si-a inceput pregatirea marti, primul antrenament avand loc de la ora 17. Printre jucatorii care au luat parte la antrenament s-a aflat si Vasile Jula, jucator care ne-a declarat in urma cu ceva vreme ca va evolua la gruparea zalauana daca nu va ajunge la o intelegere cu o echipa dintr-un esalon superior. La prima reunire au fost prezenti 20 de jucatori: Adrian Notigan, Madaras Csaba – Ionut Blaga, Maior Istvan, Vlad Negrean, Radu Blaga, Gabriel Craciun, Alin Toma, Mihai Bode, Ionel Potra, Ciprian Roja, Alexandru Pop, Vasile Jula, Costel Chira, Claudiu Mutu, Cristian Oros, Toth Karoly, Adrian Kis, Adrian Farcas si Marian Ignat.

Cantonament in Ungaria?

Tehnicianul Marius Pasca a precizat ca echipa sa va continua pregatirile pe plan local pana la inceputul lunii iulie, cand se va pleca intr-un stagiu de pregatire. Inca nu s-a stabilit locatia in care se va efectua cantonamentul, existand sanse ca jucatorii antrenati de Pasca si Oros sa se pregateasca chiar in Ungaria.

Vom avea saptamana viitoare o discutie cu domnul primar si, in functie de bugetul stabilit, vom decide si locatia cantonamentului, a declarat presedintele FC Zalau, Ioan Morar. Va reamintim ca FC Zalau a promovat in urma cu o luna in Liga a III-a in dauna formatiei maramuresene, Spicul Mocira, pe care a invins-o cu scorul de 1 – 0 prin reusita lui Moior Istvan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »