Norocul le-a suras din nou pugilistelor de la CSM Zalau

Magazin Salajean 30 martie 2010 0

Norocul le-a suras din nou pugilistelor de la CSM Zalau

Pugilistele de la CSM Zalau s-au intors cu o multime de medalii de la Campionatul National, insa, la fel ca la editia precedenta, majoritatea au avut asigurate medaliile inainte de a intra in ring

23 de sportive de la CSM Zalau au fost prezente la editia din acest an a Campionatului National de box, desfasurat saptamana trecuta, la Campulung Muscel, 22 dintre ele fiind medaliate la finalul competitiei. Un bilant uimitor, la prima vedere. Daca privim insa, numarul redus de participante, observam ca majoritatea pugilistelor de la CSM Zalau au avut asigurate medaliile inca dinaintea intrarii in ring. Sigur, nu este vina sportivelor si nici a celor doi antrenori (Ioan Popa si Ioan Dragos), insa nu este totuna sa stii ca ai medalie inca dinaintea disputarii meciului sau esti nevoit sa castigi doua, trei meciuri pentru a avea asigurata o medalie. Antrenorul Ioan Popa a fost prezent la aceste nationale cu 19 pugiliste, toate fiind medaliate.

Aurul a fost castigat de: Diana Chis (junioara, cat. 75 kg) si Gabriela Pintea (junioara, cat. 80 kg). Sapte au fost medaliate cu argint: Flavia Iacob (senioara,cat. +81 kg), Roxana Lazar (tineret, 46 kg), Cosmina Farcas (tineret, cat. 57 kg), Mihaela Pausan (tineret, cat. 75 kg), Bucsi Timea (junioara, cat. 70 kg), Simina Filip (junioara, cat. 75 kg) si Torok Henrieta (junioara, cat. 80 kg).

Pe pozitia a treia, medaliate cu bronz, au fost zece pugiliste: Ancuta Salajan (senioara, cat. 48 kg), Bianca Cimpean (senioara, cat. 51 kg), Sorana Salajan (senioara, cat. 54 kg), Nagy Edith (senioara, cat. 57 kg), Elekes Kinga (senioara, cat. 64 kg), Madalina Sabou (tineret, cat. 51 kg), Vadas Hainalka (tineret, cat. 60 kg), Lucica Cote (tineret, cat. 64 kg), Ioana Stevar (tineret, cat. 81 kg) si Diana Boca (junipoara, cat. 52 kg). Antrenorul Ioan Dragos a avut patru sportive, trei dintre ele fiind medaliate. Ana Maria Bulz (junioara, cat. 60 kg) a fost medaliata cu argint, in timp ce Alina Gozman (junioara, cat. 66 kg) si Georgiana Pop (junioara, cat. 75 kg) au fost medaliate cu bronz. Roxana Raviczki este cea de-a patra pugilista care nu a obtinut nicio medalie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »